Romantiline või rumal? Prints Harry enda 30 miljonit Meghani eest kaitsta ei kavatse (2)

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: James Whatling / MEGA/James Whatling / MEGA

Prints Harry ja Meghan Markle sõlmivad enda abielu kõigest mõne kuu pärast. Printsi 30 miljoni naela suurune varandus on tekitanud palju kõneainet. Kas noorpaar sõlmib ka abieluvaralepingu?

Hiljuti kinnitas prints Harry, et abieluvaralepingut tema sõlmida ei kavatse. Meghan, kelle varanduseks hinnatakse neli miljonit naela, lahutas oma esimese abielu Trevor Engelsoniga pärast kahte abieluaastat. Juttude järgi on printsi õukondlased soovitanud printsil sõlmida leping, millega hoida vara lahus, kirjutab DailyMail. Üks paari lähedastest on kinnitanud, et Harry pole kunagi sellele lepingule mõelnud ning on kindel, et abielu jääb kestma.

Prints Harry sai 30-aastaseks saades ema pärandusena kümme miljonit naela. Räägitakse, et printsil on lisaks 20 miljoni naela väärtuses vara. Ka Harry vend prints William keeldus abieluvaralepingust enne abiellumist Kate Middletoniga.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles