Kas halb seksuaalelu on nakkav?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Edward Bartel/Panthermedia/Scanpix

Oled sõbrannadega väljas ja üks neist kurdab, et pole juba aasta aega seksinud. Kohe hakkab ka teine sõbranna kiruma, et tema mees ei saa voodis millegagi hakkama. Ühtäkki märkad, et oled sattunud negatiivse seksijutu keerisesse.

Selleks, et teiste meelelaad ei mõjutaks halvasti sinu enda seksuaalelu, tasub halvale keskendumist vältida, õpetab RedBook.

Tunne kaasa, aga ära lisa midagi juurde

Kui sõber kurdab, et tema mees on jube tüütu, siis ei maksa sul hakata oma mehe puudusi ette lugema. Pigem ütle sõna sekka, kuidas nad võiks omavahelist suhtlust paremuse poole suunata. Vastasel juhul võtad kogu selle halva õhkkonna endaga koju kaasa.

Hoia detailid enda teada

Kui tihti keegi seksib, on väga individuaalne ja see ei ole statistika, mida tasuks sõpradega võrrelda. Sõbranna võib olla väga rahul, kui seksib paar korda kuus, sinu soov võib olla sellest kõrgem või madalam – kumbagi pole vaja häbeneda. Seks on väga isiklik ja kõik sellega seonduv on niivõrd individuaalne, et võrdlemine teeks kõigile liiga. Kui kahtled, siis naerata ja nooguta.

Veeda aega õnnelike paaride seltsis

Kui märkad, et sinu sõprade suhtedraamad hakkavad mõjutama sinu enda suhet, siis käi teadlikult rohkem läbi ka nendega, kel on kõik korras. Sõprade mõju võib olla üllatavalt suur ja seetõttu oleks hea suhelda nendega, kes üksteist austavad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles