Huvitav teada: Facebookis on rohkem abielus kui vallalisi eestlasi

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pixabay

Sel nädalal tähistas oma 29. «sünnipäeva» veeb ehk world-wide-web (WWW) – midagi, milleta täna ei kujutaks oma elu ettegi.

Eestlaste seas on populaarne ka erinevate sotsiaalvõrgustike kasutamine, teab Elisa telekomivaldkonna juht Mailiis Ploomann. Täpsemini on Eestis aktiivsed sotsiaalvõrgustike kasutajaid ligikaudu 720 000 ja neist 600 000 kasutab neid samu sotsiaalvõrgustikke ka nutiseadme vahendusel.

Minnes kasutusnumbrites pisut sügavamale, siis tuleb ilmsiks omapärane statistika. Nimelt moodustavad Facebooki kasutajatest kõige suurema osa just abielus olevad eestlased, keda on võrgustikus 38 protsenti. Suhtes inimesi leiab Facebookist 33 protsenti ning vallalisi 25 protsenti.

Kantar Emori uuringust selgub, et sotsiaalmeedia kasutamine võib mõjutada ka õlle joomist. Nimelt leitakse, et kuna sotsiaalmeedia teeb sõpradega suhtlemise lihtsamaks ning baaris aja veetmine ei ole enam nii vajalik, siis ei tarbita ka alkoholi. Lisaks ei ole õllekõhuga pildid sotsiaalmeedias eriti populaarsed ning tarbimist mõjutab ka kartus joobes olekus kellegi sotsiaalmeedia pildile jääda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles