Sõbranna.ee nädalahoroskoop 17.-23. märts

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Piabay

Mida toob sulle kevade esimene nädal?

Jäär

21. märts – 19. aprill

Kevad toob sulle justkui uue hingamise, sest algab ju see aastaaeg Päikese jõudmisega Jäära sodiaagimärki. Igav sul nüüd kindlasti ei hakka, pigem kisub liigagi seikluslikuks – võimalikud on suured üllatused ja ootamatud pöörded. Pole mõtet tahtagi, et kõik vanaviisi jätkuks, on vaja olla paindlik ja uuendusmeelne.

 

Sõnn

20. aprill – 20. mai

Sul tuleb palju inimeste hulgas viibida. Tõenäoliselt saad kutseid mitmesugustele üritustele, võimalik, et pead seminaridel sõna võtma või suurema rahvahulga ees esinema. Kindlasti tutvud nii mõnegi uue ja huvitava inimesega, arenema võivad hakata ka põnevad isiklikku laadi suhted.

 

Kaksikud

21. mai – 21. juuni

Inimestega, kellega oled juba mõnda aega samas suunas liikunud, võib nüüd arusaamatusi ja erimeelsusi tekkida. Raskendavaid asjaolusid võib ilmneda nii ametialases koostöös kui ka sõpradega koos tegutsedes. Ürita olla rahulik, mõelda ja ka teiste tähelepanu juhtida sellele, mis teid seob, mis on teie ühine eesmärk.

 

 

Vähk

22. juuni – 22. juuli

Targem on madalat profiili hoida, tasa ja targu mööda sissetallatud rada edasi liikuda. Sul võib küll olla häid mõtteid töö ümberkorraldamiseks ja efektiivsemaks muutmiseks, kuid neid ülemustele esitades põrkad suure tõenäosusega justkui vastu seina – sinu ideedesse ei süveneta, neid ei taheta mõista.

 

Lõvi

23. juuli – 22. august

Mõttetöö tegemine edeneb visalt, aeg-ajalt vaevab sind tunne, justkui oleks pea pulki täis. Häid ideid juba niisama lihtsalt pähe ei turgata, palju vaeva nõuab ka õppetöö. Võta natuke vabamalt, ära vaeva oma pead rohkem kui vaja. Mine inimeste hulka ja lahuta meelt, lõbutsemiseks sobib aeg päris hästi.

 

Neitsi

23. august – 22. september

Rahaasju ajades pead ülimalt tähelepanelik olema. Kõik tuleb äärmiselt hoolikalt mitu korda üle kontrollida, sest hooletusest tehtud pisivead võivad kalliks maksma minna. Ka ei tohiks kellegi teise mõjutusel investeeringuid või suuri väljaminekuid teha, praegu toob see tõenäolisemalt kahju kui kasu.

 

Kaalud

23. september – 23. oktoober

Üks on see, kuidas sina oma tööd näed ja seda eesmärgistad, su ülemuse nägemus võib aga sootuks teistsuguseks osutuda. Võimalik, et su tegevust kritiseeritakse ning kriitika on mingil määral ebaõiglane. Ära hakka tuliselt oma seisukohtade eest võitlema. Kui sõna võtad, tee seda targalt ja läbimõeldult.

 

Skorpion

24. oktoober – 21. november

On oht, et hindad oma töövõimet üle. Ülesandeid on palju, üritad neid täites endast parima anda. Oled kohusetundlik ning tahad ka ülemustele tõestada, et suudad nii mõndagi teistest paremini teha. Üle pingutamine võib su tervisele aga halvasti mõjuda, niisiis oleks tark mitte liiga palju rahmeldada.

 

Ambur

22. november – 21. detsember

Töö ja vile käib koos. Leiad võimalusi, kuidas võtta enda kanda just neid ülesandeid, mis on sinu jaoks huvitavad ning igavad asjad kuidagimoodi teiste kaela ajada. Küllalt tõenäoliselt avaneb võimalus koolitusel või tööreisil käimiseks. Ametiasjus tekkinud kontaktid võivad tasapisi isiklikule tasandile laieneda.

 

Kaljukits

22. detsember – 19. jaanuar

Kõige jaoks lihtsalt ei jätku aega, pead tegema valiku ja pühenduma eeskätt kõige olulisemale. Sulle võib ju tunduda, et see on töö, töö ja veel kord töö, ent praegu on tähtsamal kohal hoopis kodu ja perekond. Ole oma lähedastega koos ja tee kodus korda asjad, mis seda ammu ootavad.

 

Veevalaja

20. jaanuar – 18. veebruar

Oled üksjagu edev, vaatad tihti peeglisse. Ei saa väita, et sa endaga rahul poleks, ent märkad siiski, et üht-teist annab veelgi paremaks muuta. Tunned rõõmu sellest, kui saad teha midagi oma välimuse heaks. Võiksid minna juuksurisse või teha üks korralik tuur mööda poode, et kevadkollektsioonidega tutvuda.

 

Kalad

19. veebruar – 20. märts

Materiaalsed väärtused on sinu jaoks praegu vägagi olulisel kohal. Otsid võimalusi paremaks teenistuseks ja sulle võib tunduda, et oledki midagi leidnud, ent pead ettevaatlik olema – tõenäoliselt pole sul praegu veel piisavalt teavet. Selle põhjal, mida tead, ei saa kaalukaid otsuseid langetada.

 

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles