Prints Philipi üllatav tervisliku elu saladus, mida ka sina saad proovida

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
4. veebruar 2018
4. veebruar 2018 Foto: KGC-178/GoffPhotos.com

Kuninganna Elizabeth II abikaasa, Edinburghi hertsog prints Philip on 96-aastane, kuid sellest hoolimata suurepärases vormis. Mis on tema saladus?

LiveStrong vahendab, et kuulduste kohaselt järgib prints jätkuvalt treeningplaani nimega 5BX, mille kujundas kuninglik Kanada õhuvägi.

Selle treeningu jaoks ei ole vaja varustust, seda saab teha kõikjal ja plaanis olevad harjutused pingutavad iga lihast su kehas. Kavas on venitused, kõhulihased, seljavenitused, kohapeal jooksmine – ja see kõik mahub 11 minuti sisse.

Lisaks on prints Philip väga tervislik – ta järgib Atkinsi madala süsivesikusisaldusega dieeti, joob tee asemel kohvi ja ei tarbi praktiliselt üldse alkoholi. Igal võimalusel käib ta treppidest ning kõnnib palju üleüldiselt. Nii et ära enam leia vabandusi, vaid aja end diivanilt üles ja hakka pihta! Kui peaaegu 100-aastane prints Philip suudab, siis suudad sina ka!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles