Gerli Padar avastas enda jaoks spordi alles 26-aastaselt

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gerli Padar Kanal 2 saates "Tantsud tähtedega".
Gerli Padar Kanal 2 saates "Tantsud tähtedega". Foto: PRIIT SIMSON/PM/SCANPIX BALTICS

Laulja Gerli Padar (31) tunnistas ajakirjale Naised, et kui tänavu läbis ta Tartu maratonil edukalt 23-kilomeetrise distantsi ning valmistub praegu triatloniks, siis enne 26. eluaastat polnud ta spordiga kaugeltki sina peal.
 

Pigem käis ta spordist kaarega mööda, kuid siis ühel hetkel tundus, et teisiti enam ei sa - spordiga saavutatud enesetunne ajendas jätkama.

Praegu võtab Gerli vähemalt neljal päeval nädalas minimaalselt tunnikese, et joosta, ujuda või jalgrattaga sõita. Kui jooksmine ja rattasõit on talle kerge sporditee, siis ujumine nõuab eneseületust - sel lihtsal põhjusel, et naine on kogu elu vett kartnud.

«Tihtipeale teen elus selliseid asju, mida kardan, lihtsalt selleks, et tõestada - hirmul on suured silmad. Tegelikult ongi palju lihtsam, kui võtad ette neid asju, mida kardad, ja teed lihtsalt ära. Kui ületad hirmu ja oled hakkamasaamise tõestanud, siis saad aru, et elus ei ole olemas nii hulle asju, mida hirmu pärast tegemata jätta.»
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles