Youtube'i klikkide nimel: naine laskis mehe maha lapse silme all (2)

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Youtube / Kuvatõmmis

«Mina ja Pedro teeme kõige ohtlikuma triki, mida me iial oleme teinud,» kirjutas Monalisa Perez Twitteris. «Tema idee, mitte minu.» Trikk lõppes mehe surmaga.

Minnesotas elavad 20-aastane Monalisa ja 22-aastane Pedro Ruiz olid varemgi oma Youtube'i kanalile erinevaid trikivideosid üles laadinud, kuid see oli neist kõige ohtlikum. Nimelt pidi mees hoidma käes raamatut, mis teda kuuli eest kaitseks. Naine pidi teda tulistama.

Perez oli enne katseid teinud ja leidnud, et paks raamat peaks meest kaitsma. 3,8-sentimeetrine raamat aga ei osutunud siiski piisavaks kaitseks kuuli eest, kui Monalisa 30 sentimeetri kauguselt Pedrot tulistas. Klippi filmis kaks kaamerat ning asja tunnistas viis aastat koos olnud paari kolmeaastane tütar.

Guardian kirjutab, et Monalisa tunnistas täielikult oma süüd ning talle mõisteti kokkuleppemenetluse korras 90 päeva vanglakaristust, mida ta peab kandma 10 päeva vanglas, vaheldumisi 10 päeva vabaduses, esimese kuue kuu jooksul.

Traagiline õnnetus juhtus eelmise aasta juunis, kui Perez ootas paari teist last. «Ma soovin, et nad poleks seda kunagi teinud,» ütles ohvri tädi meediale. «Nad olid armunud. See oli lihtsalt nali, mis läks valesti. See poleks pidanud nii juhtuma, see poleks pidanud üldse juhtuma.»

Kommentaarid (2)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles