Mehed tahavad oma «valentinipäeva»: kuidas oleks steigi- ja suuseksipäevaga?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Dmitry Fisher/PantherMedia/Scanpix

Üle maailma on mehi, kes loodavad 14. märtsist teha steigi- ja suuseksipäeva. Mitteametlik tähtpäev on täpselt kuu aega pärast valentinipäeva eeldusel, et kui viimane on naistele, siis steigi- ja suuseksipäev on meestele.

Meeste ponnistusele päev käiku lasta ei ole aga naised sotsiaalmeedias erilist toetust avaldanud. Näiteks on naised avaldanud meelt, et selline päev oleks ajast ja arust ning pigem sobilik neandertaallastele, kirjutab Mirror.

Pole teada, kust algatus pärineb, kuid iga aastaga on üha rohkem mehi, kes postitavad sel päeval sotsiaalmeediasse pilte lihatükkidest ja teevad vihjeid, et ootavad üht asja veel. 

On väheusutav, et selline tähtpäev siiski naljast kaugemale läheks, sest olgem ausad, ka naised ei ütleks steigist ja suuseksist ära. Pealegi ei ole valentinipäev naistepäev. Miks peaks selline päev vaid meestele kuuluma?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles