Kevadine kullapalavik

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Hoolimata lumehangedest tänaval valitseb moemaailmas kevad! Mida kõrgemalt päike käib, seda enam võiks see rõõm ka riietuses vastu peegelduda. Hurraa – algav kevad on just kulla, sära ja sillerduse päralt!

Unusta tagasihoidlikkus – mood pole kindlasti koht, kus see sulle plusspunkte teeniks. Kulla võidukäik maailma moelavadel on kauaoodatud muutus, mis on troonilt tõuganud igava ja asjaliku halli. Milleks jääda ettevaatlikult neutraalseks, kui hoopis ägedam on olla originaalne? Ning tähelepanu ei tasu karta. Korjad kaaslastelt kokku puhta energia, mis annab su eneseusule tiivad ja tegutsemislustile õige hoo.

Pole glamuursemat valikut kullast, Versace moeshow defilee. Kõik tähtsamad legendaarsed "kuldsed kaunitarid" ehk 90ndate supermodellid laval.
Pole glamuursemat valikut kullast, Versace moeshow defilee. Kõik tähtsamad legendaarsed "kuldsed kaunitarid" ehk 90ndate supermodellid laval. Foto: Scanpix

Sära iga päev

Üldiselt oleme kullaga harjunud talvehooajal ja õhtumoes. Kuid hulga värskem on vastupidi – kanna kulda just suvel ja argipäeval. Kui vaadata, millised moeasjad tänavu sädelevad, kõlab sealt vastu just sama suhtumine. Võid näiteks kanda kullakarvalist kilejopet või edevat brokaatseelikut. Ah et jope kuulub praktiliste ülerõivaste ja seelik viisakate tööriiete liigasse? Aga nii ongi! Vanad reeglid on maha maetud ja kui kaunitar otsustab särada, ei pane mitte keegi talle kätt ette. Seelikurindel on moesoosikute seas klassikaline põlve kattev pliiatsisiluett, aga ka geomeetrilised volditud vormid. Tihti ongi efektne seelik kogu komplekti säravaim tegija ja kõik muud lisandid moodustavad tema aupakliku saatjaskonna.

Küll küllale liiga ei tee! Brokaatseelik ja litritriipudega pluus, Gerry Weber. Kuldkingakesed NS King.
Küll küllale liiga ei tee! Brokaatseelik ja litritriipudega pluus, Gerry Weber. Kuldkingakesed NS King. Foto: Meisi Volt

Leplik ja kohanev kuld

Mood asetab igal uuel hooajal tuttavad trendid uude valgusse. Sama kehtib kulla kohta. Varem pirtsakaks peetud, nüüd taltsas garderoobielanik. Igaüks on kuulnud, et kulda on keerukas kombineerida ja sellega on väga lihtne üle pakkuda, kindla peale minek on vaid must, valge ja neutraalid. Kõik see ei kehti enam! Sädelevaid esemeid võib südamerahus istutada mis tahes tervikusse, panna kokku sportlike esemete või kohevate kudumitega. Praktilisus ja kuld üheskoos passib veel eriti hästi! Ning eriline pidupäev on kulla kombineerimine kingade ja lisandite juures, sest paar kuldkingakesi sobib tõepoolest pea kõigega!

Küll küllale liiga ei tee! Brokaatseelik ja litritriipudega pluus, Gerry Weber. Kuldkingakesed NS King.
Küll küllale liiga ei tee! Brokaatseelik ja litritriipudega pluus, Gerry Weber. Kuldkingakesed NS King. Foto: Scanpix

Kuld lisab soojust

Paljud põhjamaa piigad usuvad, et neile sobivad vaid külmad metallihelgid. See pole kindlasti põhjus, mille taha lennukas moeidee takerduma peaks. Esiteks – moekaim kullatoon ongi suhteliselt külm ja valkjas, mitte enam kiiskavalt kollane, nagu nägime äsjasel talvel. Samuti ei mängi hõbe enam esimest viiulit, seegi moetuju hakkab ühes lahkuva lumega vaibuma.

Teiseks on kullavarjundeid trendikaardil terve spekter, ulatudes servast lausa kosmiliste helkideni. Kui kuraasi jagub, leiad kindlasti sellise, mis sinu jumele komplimendi teeb. Kuld lisab soojust ja sära kõigele, mille lähedusse satub. Sama kehtib näonaha ja silmade kohta. Kui tunned end pisut närtsinu või kevadväsinuna, võib üks uljas surakas sädelust olla just see, mida vajad.

Kullahelk koos kõrbetoonidega – rahulik võimalus säramiseks! Kuldjope ja rõivad Gerry Weber, sätendavad kingad NS King.
Kullahelk koos kõrbetoonidega – rahulik võimalus säramiseks! Kuldjope ja rõivad Gerry Weber, sätendavad kingad NS King. Foto: Meisi Volt
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles