12 põhjust, miks sa oled vallaline, kuigi oled suurepärane saak

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pixabay

Sa oled suurepärane, kuid ometi vallaline - ja sa ei tahaks olla vallaline. Mida sa valesti teed?

Võib olla, et sa ei teegi midagi valesti. Siin on Bolde'i välja toodud tosin põhjust, miks sa oled vallaline.

1. Sa ei usu hinnaalandusse. Inimesed, kes kardavad, et aeg saab otsa, on valmis ühte heitma esimese ettejuhtuvaga. See ei kehti sinu puhul. Sa tead, et väärid parimat ja ükskord see ka tuleb.

2. Sa ootad, et kohtaks kedagi, kes oleks sinuga võrdväärselt suurepärane. Sa oled imeline ja sa peaksid olema koos kellegagi, kes on sama imeline.

3. Sa ei vaja meest, kes sulle väärtuse annaks. Sa võid mõelda, et oleks ju tore, kui sul oleks partner, kuid kindlasti ei veeda sa kogu oma aega kutte taga ajades. Sa elad oma elu.

4. Sa oled hõivatud oma eluga. Sul on vaja reisida, inimestega kohtuda, projektidega mässata - su kalender on päris täis.

5. Sa oled karjäärile pühendunud. Võib tunduda klišeena, aga on aasta 2018. Sa armastad oma tööd ja oled selles hea. Selle üle tasub uhke olla.

6. Sul on suurepärased sõbrad. Kui sul kunagi on partner, siis on sul vähem aega sõprade jaoks. Sa naudid oma sõprade seltskonda praegu aga täiega.

7. Mehed ei ole nii palju huvitatud püsisuhetest kui nad olid vanasti. Me elame kultuuris, kus juhusuhted on muutunud aina tavapärasemaks. Võib olla raske sellest meestemerest leida kedagi, kes oleks valmis suhtele pühenduma.

8. Su enesekindlus on hirmutav. On tõsi, et ka kõige enesekindlamad mehed võivad endas kahtlema lüüa, kui sinusuguse kaliibriga naist kohtingule kutsuda plaanivad.

9. Sa pead keskenduma eelkõige iseendale. Enne, kui jagada oma elu, pead sa teadma, kes sa ise oled.

10. Sul pole eriti aega, et inimestega kohtuda. Sul polnud täna isegi aega lõunat süüa, rääkimata deidiprofiili üles seadmisest.

11. Sa armastad vallaliseelu. Kui su elu on juba täiuslik, on raske kedagi sellega liita. Muutustes pole midagi halba, aga need peavad juhtuma õigeaegselt ja siis, kui sa oled selleks valmis.

12. Sa pole valmis. Miks end sundida tegema midagi, mille jaoks sa pole 100 protsenti valmis?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles