Meghan Markle’i nõuanded, kuidas olla tervislik ja heas vormis

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Anwar Hussein/EMPICS Entertainment

Suurbritannia ei ole kindlasti maailma üks tervislikumaid riike, kuid ei maksa arvata, et kuninglik pere oma kuninglikke tagumente niisama laiaks istuks. On võimalik, et praegune kuninglik klann on üks riigi tervislikumaid perekondi.

Peagi kuningliku perega liituv Meghan Markle pole mingi erand. Ta on tunnistanud, et ta armastab trenni. «Mu tervis, mu vaimne seisund, see tunne, mis on pärast trenni – kõik need asjad ajavad mind jõusaali,» vahendab LiveStrong Meghani sõnu. «Mõnikord tundub mõte trennist absoluutselt kohutav, aga ma tuletan endale meelde, kui hästi ma end alati pärast seda tunnen. Eufooriliselt!»

Üks viis, kuidas Meghan endas trennivaimustust hoiab, on teha erinevaid treeninguid. Nii käib ta joogas, teeb Pilatest, käib jooksmas, aga võtab osa ka grupitreeningutest, samas aga mõnel päeval töötab koos personaaltreeneriga või vaatab trennivideoid.

Nii ei väldi ta mitte ainult igavust, vaid aitab ära hoida ka platood.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles