Araabia mehed hädas: Türgi seebikahurmur on ajanud naised lahutama

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Araabia televaatajad soovivad, et nende abikaasad näeksid välja rohkem nagu kuulus Türgi näitleja Kıvanç Tatlıtuğ, kes on ilma teinud seebiooperites. 

Trendi kinnitab Qatari ülikooli professor Miriam Berg. «Me näeme, et lahutuste arv on hüppeliselt tõusnud pärast seda, kui «Gümüş» aastal 2008 eetrisse läks,» vahendab Hurriyet Daily News. Just «Gümüş» on seriaal, kust Kıvanç Tatlıtuğ tuule tiibadesse sai. Muide, näitleja perekonnanimi tähendab eesti keeles «magusat brigadiri»...

 

#hadibeoğlum #kivanctatlitug #mavi

A post shared by Kıvanç Tatlıtuğ (@tatlitug) on

«Naised tahavad, et nende mehed näeksid rohkem välja nagu Kıvanç Tatlıtuğ,» tõdeb Berg.

 

#kivanctatlitug #hadibeoğlum

A post shared by Kıvanç Tatlıtuğ (@tatlitug) on

Araabia vaatajaid ei paelu mitte ainult näitlejad, Türgi seebikate armuliinid meelitavad samuti neid telekate ette. «Rabavad armusuhted meeste ja naiste vahel, mida sarjas näeb, on Araabia naiste piiratud maailma avardanud,» selgitab Berg. «Nad on hakanud ootama, et nendegi abikaasad kohtleks neid samamoodi, nagu nad on telekas näinud.»

Tuleb välja, et sõna «Türgi» on saanud piirkonnas võrdväärseks sõnaga «romantika». Tabusid aitavad ka murda naiskarakterid, kes on Türgi seebikates tugevad ja kanged.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles