Moeekspert paljastab selle kevade suurimad trendid

Linda Pärn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Milano tänavastiil: lilla on popp.
Milano tänavastiil: lilla on popp. Foto: Stefano Costantino/MEGA/Scanpix

Netflixis käib meeleolukas tõsielusari «Queer Eye», milles annavad stiilinõu viis moenõustajat. Üks neist on Tan France, kes jagab lahkesti naistele kevadeks nõuandeid, kuidas eesootavaid trende välja kanda.

Peter Pilotto sügis-talv 2018-2019.
Peter Pilotto sügis-talv 2018-2019. Foto: PIXELFORMULA/SIPA/PIXELFORMULA/SIPA

Rüüsid

Hea stiilitajuga naised hakkasid juba möödunud aastal kandma rohkem rüüsidega kaunistatud riideid. Nüüd on need jõudnud ka paljude moeloojate kollektsioonidesse. Tan France’i sõnul sobivad rüüsid suurepärast ka tavalisele naisele, kes moest palju ei tea, sest need on tagasihoidlikud ja stiilsed. Pealegi on nendega hea võimalus varjata teatud probleemipiirkondi, kirjutab Pure Wow.

Vöökott.
Vöökott. Foto: Matt Crossick/Empics Entertainment

Vöökott

Vöökott ei ole asi, mis igaühele sobiks, tunnistab stilist. Aga see on praegu jälle moes ja samas on tegu väga praktilise asjaga. Selleks, et vöökotti trendikalt välja kanda, võid kanda kihilist riietust, üks võib see imelikult silma torgata. France soovitab vöökotiga kanda eest lahtist kampsunit ja jakki, et välimusele rohkem dimensiooni ja tekstuuri lisada.

Victoria Beckham.
Victoria Beckham. Foto: Will / MEGA/Will / MEGA

Sirelililla

Sireli- ja lavendlitooni helelilla on selle hooaja moevärv, kuid France hoiatab, et seda ei tasu kõigil järgida. Nimelt on seda värvi raske välja kanda ning see ei sobi kõikide nahatoonidega. Selleks, et trendivärvi kanda, soovitab ta valida vaid üks lilla ese, näiteks mantel või käekott.

Anais Jourden sügis-talv 2018-2019.
Anais Jourden sügis-talv 2018-2019. Foto: Jonas Gustavsson/Jonas Gustavsson/Sipa USA

Valge

Kevadel on poes ka teised heledamad toonid ja France’i enda lemmik on helevalge. Valget võib näha igal pool ja see sobib tõepoolest kõigile. Moenädalatel oli näha, et üks võtmeelemente on valge pintsak.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles