Printsess rikkus kuninglikke reegleid ja lõi Instagrami-konto

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
22 January 2018.

Princess Eugenie and Jack Brooksbank in the Picture Gallery at Buckingham Palace in London after they announced their engagement. Princess Eugenie wears a dress by Erdem, shoes by Jimmy Choo and a ring containing a padparadscha sapphire surrounded by diamonds.  

Credit: Ken Goff Rota/GoffPhotos.com   Ref: KGC-375
**No UK Sales Until 28 Days After Create Date**
22 January 2018. Princess Eugenie and Jack Brooksbank in the Picture Gallery at Buckingham Palace in London after they announced their engagement. Princess Eugenie wears a dress by Erdem, shoes by Jimmy Choo and a ring containing a padparadscha sapphire surrounded by diamonds. Credit: Ken Goff Rota/GoffPhotos.com Ref: KGC-375 **No UK Sales Until 28 Days After Create Date** Foto: KGC-375/Ken Goff Rota/GoffPhotos.com

Alles hiljuti pidi Meghan Markle sulgema kõik oma sotsiaalmeedia-kontod, sest tema kihlus prints Harryga tähendab, et ta peab järgima kuninglikke reegleid. On aga üks mässaja-printsess, kes neid eirab.

Printsess Eugenie on Suurbritannia kuningliku pere liige, aga see ei takista tal elu omal kombel elamast. Ta tõestas oma mässumeelsust ning lõi endale Instagrami-konto.

See juhtus alles neljapäeval, kuid juba on tal üle 21 000 jälgija. Tema esimene postitus oli video, kus ta räägib naistepäeval heategevusüritusel. «Ma leian, et pole naistepäevast paremat päeva avamaks oma isiklik Instagram,» kirjutas ta avapostituses. «Ma loodan kasutada seda platvormi, et jagada eesmärke, kirgi ja inimesi, mis on mulle südamelähedased.»

Nädalavahetusel avaldas ta ka ühe isikliku pildi – kihlusfoto Jack Brooksbankiga.

 

Think Jack said something funny!

A post shared by Princess Eugenie (@princesseugenie) on

Emadepäeval aga tervitas ta oma ema Fergiet.

Kuigi tema konto paistab lihtne ja justkui ei midagi erilist, võime me olla tunnistajaks ajaloolisele hetkele. Kuninglik pere on olnud väga reserveeritud ja konservatiivne, kui asi puudutab sotsiaalmeediat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles