Sodiaagi saladused: miks on Kaksikud tihtipeale vallalised?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Wavebreakmedia ltd/PantherMedia/Scanpix

Ei ole lihtne olla Kaksikute tähemärgist, sest see tähendab, et sinu sees oleks justkui kaks inimest. Need inimesed võivad aga olla teineteise vastandid.

Kui üks pool sinust on armas, hoolitsev ja tahab palju kallistada-kaisutada, siis teine eelistab hoopis laias ilmas ringi rännata ja kardab pühendumist, kirjutab Cosmopolitan.

See teeb aga elukaaslase leidmise väga raskeks, sest Kaksikud kipuvad endast huvitatud inimese tunnetega mängima. Ühel hetkel oled ligitõmbav ja suhtest huvitatud, teisel tõmbud eemale ja jätad südametu mulje.

Selleks, et suhet hoida, peab üks pool sinus teisega kompromissi tegema. Kui partner õpib sind paremini tundma, saad juba vabamalt oma tõelist palet näidata. Seni, kuni sa pole veel kindel, kas uus kallim sulle üldse väga meeldib, püüa oma sisehääli kuidagi summutada, et suhtest üldse asja saaks.

***

Lugu ilmus esmakordselt 12.03.2018

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles