Sodiaagi saladused: miks on Vähil raske kallimat leida?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Antonio Guillen Fernandez/PantherMedia/Scanpix

Vähk on tegelikult väga hea suhtepartner, sest ta on hooliv ja arvestab oma kallima tunnetega. Ta on nõus teisele meeldimise pärast väga kaugele minema ja nii mõnigi kord jätab selleks oma vajadused tagaplaanile. Siit tulebki põhjus, miks ta oma armuelu ise keeruliseks elab.

Kuna Vähi eesmärk on oma armastatu õnnelikuks teha ja anda endast kõik, et teisel oleks hea olla, on suur oht, et ta kaotab ennast ning jätab oma vajadused unarusse, kirjutab Cosmopolitan.

Praktikas võib see väljenduda näiteks siis, kui Vähk läheb kellegagi deidile ja õhtu ei kulge ootuspäraselt. Kui kohtingukaaslane on Vähist huvitatud, siis jätkab ta mängu ka siis, kui on sisimas otsustanud, et ta ei ole tegelikult huvitatud. Nii satub ta halbade deitide nõiaringi ja raiskab oma aega inimesele, kellega ühist tulevikku ei näe.

Nii nagu igaühel, aga on aga ka Vähil oma taluvuspiir, kui ta annab alla ja murrab oma kaaslase südame. Paratamatult mõjub aga kogu protsess talle emotsionaalselt väga väsitavalt ja seetõttu hoiab ta deitimisest jälle tükk aega eemale.

Nii võibki juhtuda, et Vähk satub üha uuesti samasse tsüklisse, käies kohtingul ebasobiva inimesega, tehes talle lõpuks haiget ja hoides mõnda aega uutest tutvustest jälle eemal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles