Kihluse katkestanud mehe žest on liigutanud tuhandeid südameid

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: /

Iga suhe ei lõppe õnnelikult ning isegi, kui lahkuminek on võrdlemisi mõistlik, murrab see ikkagi suhtes olnud inimeste südamed. Üks oma kihluse katkestanud mees aga leidis omapärase viisi, kuidas muuta oma südamevalu kellegi teise suurimaks rõõmuks.

Steven Crocker katkestas hiljaaegu oma kihluse, kuid otsustas, et kuigi tal on võimalik sõrmus juveelipoodi tagasi müüa, tahaks ta, et kasutamata jäänud sõrmus uue õnneliku omaniku leiaks. Tema idee on järgmine: oma Facebooki-postituses palub ta armastuslugusid saata paaridel, kes tahaksid hirmsasti abielluda, kuid ei saa sõrmuse ostmist lubada.

Sõrmus pole Crockeri sõnul midagi väga erilist - maksis 1700 dollarit ja sel on poolekaraadine teemant. «Ma ei ole tahtnud seda maha müüa, sest minu jaoks pole asi rahas, vaid armastuses,» kirjutab Steven Facebookis.

Praeguseks on Stevenile saadetud juba üle tuhande video, milles paarid oma armastuslugusid jagavad. Samuti on kümned inimesed teda kauni žesti eest tänanud ja mees ütleb, et kuigi ei tea, millal ta jõuab kõikide inimeste pöördumised läbi vaadata, teeb ta seda kindlasti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles