Normaalne Norman selgitab: miks Tinderis kohatud elu parim seks mu kõned blokkis?

Normaalne Norman
, normaalne mees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pexels / CC0 Licence

Tere, naised! Mina olengi keskmine Eesti mees. 35-aastane, töötan juhtival kohal ehitussektoris, spordi-, õlle-, ja kitarrimänguhuviline. Näinud olen kõike ja vastan teie küsimustele! Miks järjekordne Tinderi-tüüp su kõned blokkis? Palun väga, selleks ma siin olengi!

Sain Tinderis ühe tüübiga tuttavaks. Käisime paar korda väljas ja alati lõppes õhtu minu pool. See oli mu elu parim seks! Nüüd aga ütleb ta, et tal on tegelikult naine ja et ma talle enam ei helistaks. Ma helistasin vahel ikka, sest ma nii igatsesin teda, aga siis blokkis ta mu kõned ära. Mida teha?

Unusta see tüüp ära! Ma isegi ei saa öelda, et unusta see tropp, sest tundub, et ta üldse ei jätnud sulle mingit valet muljet. Oleks ta vandunud, et me kolime kokku, saame 2,5 last ja renoveerime järgmisel suvel koos vanavanemate talu Hiiumaal, siis, jah, oleks tegemist ühe valetaja ja jobuga, kui tal tegelikult naine juba olemas on.

Hetkel aga on tal küll naine olemas, ja selle naise kõrvalt otsis ta juhuseksi, mis ei ole muidugi väga kena, aga ta ju ei valetanud selle kohta. Võib-olla oma naisele valetas, aga sulle mitte.

Ära nüüd jumala eest hakka ketrama teooriat sellest, et, näed, ta ju ei valetanud, ta tegelikult on hea inimene, me tegelikult sobime ju kokku, raudselt jätab selle eide maha ja armastab hoopis mind! Sina ja see härra Tinder ei hakka mitte iial olema midagi muud kui seks, mis ükskord juhtus. Sa ei ole ta jaoks tähtis. Ta ei taha teada sinu salajasi hirme ja piinlikke hobisid. Sa ei saa teda selles süüdistada, keegi ei ole kohustatud sind armastama.

Meestel töötab see asi nii, et on naised, kellega koos elada, ja naised, keda panna. Ja, mul on kahju, aga sina oled hetkel viimases grupis. Nii et bloki igaks juhuks teda vastu ka, mine tea, äkki on tal tulevikus veel mõni vaba õhtu lont likku panna, ja siis kustuta see number ära. Sa väärid paremat ja maailmas on paremaid mehi, usu mind.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles