Hirm lapsi imetades ära lämmatada pani naise rinnavähendusoperatsioonist unistama (1)

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rachel Ryan.
Rachel Ryan. Foto: Matthew Horwood/Caters News Agency/Scanpix

Naiste välimus on aegade algusest saadik suure tähelepanu all ja mida loodus pole kaasa andnud, seda saab tänapäeval arsti juures kohendada. Kui enamasti lastakse oma rindu meeste silmailuks suurendada, siis leidub ka vastupidiseid näiteid.

26-aastane Briti naine Rachel Ryan on jõudnud raske otsuseni. Tema rinnad hakkasid kasvama, kui ta oli 12-aastane ja siiani on need aina edasi kerkinud. Nüüd kannab ta noore emana rinnahoidjat suuruses 38 HH ja tahab omale väiksemaid rindu.

Peale selle, et hiigelsuured rinnad põhjustavad naisele seljavalusid, on tal lapsi imetades tekkinud hirm, et ta rinnad võivad lapsed kogemata lämmatada. Rachelil on kaks last - kuueaastane Layla ja viieaastane Ollie. Paraku ei ole ta aastaid suutnud oma lastele täisväärtuslik ema olla, sest liikumine on suurte rindade tõttu väga piinarikas.

«Ma üritasin oma lapsi imetada, aga rinnad olid liiga suured ja see oli võimatu. Rind vajus lastele näole ja ma kartsin, et nad lämbuvad. Piim purskas samuti liiga kiiresti välja ja hakkas lapsi lämmatama,» sõnas Rachel Daily Mailile. «See murdis mu südame, et ma ei saanud oma lastele rinda anda ja kuna ma kannatasin pidevat seljavalu, ei saanud ma ka lastega mängida.»

Rachel Ryan.
Rachel Ryan. Foto: Matthew Horwood/Caters News Agency/Scanpix

Racheli rinnakorvi suurus oli juba 14-aastaselt DD ja seetõttu sai ta palju tahtmatut tähelepanu. Selleks, et haigekassa oleks rinnavähendusoperatsiooni kinni maksnud, oleks Rachel pidanud palju kaalust alla võtma ja ta ei saanud sellega hakkama. Nüüd on tema vanemad valmis operatsiooni ise kinni maksma. Selleks kulub koguni 6000 naela.

Rachel ootab kannatamatult aega, mil ta on operatsioonist toibunud ja saab tegeleda asjadega, millest pole saanud juba aastaid osa võtta. «Ma juba tean, et tunnen end siis hästi, sest mu rinnad on mind alati tagasi hoidnud.»

Operatsiooniga vähendatakse Racheli korvisuurus HH pealt D suuruseks.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles