Väärt soovitused! Need on asjad, mida moodne naine sel kevadel vajab

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Solarise kevadkampaania modellina särab keskuse lillepoe perenaine Helle, kes teeb silmad ette nii mõnelegi professionaalsele modellile
Solarise kevadkampaania modellina särab keskuse lillepoe perenaine Helle, kes teeb silmad ette nii mõnelegi professionaalsele modellile Foto: Arttu Karvonen

Solaris Keskuse lillepoe perenaine Helle ei ole ise mingi müürililleke – kui täna astub särav naine üles modellina ja kannab välja ka kõige pöörasemad kevadtrendid, siis ilmade soojenedes hüppab ta hoopis surfilauale ja teeb sellel peadpööritavaid trikke. Sest elu peab ise meeldejäävaks muutma!

Vahvad vimkad ja julged värvid iseloomustavad stilist Alli-Liis Vandeli sõnul ka tänavust kevadmoodi. Hellele valiski stilist komplekti lähtuvalt tema isiksusest ja julgest juuksetoonist. “Helle on nii särav ja äge persoon – tahtsin seda näidata ka rõivaste valikuga,” selgitas Vandel ning lisas, et punaste ja oranžikate juustega naised võivad rõivastuses julgelt valida siniseid ja rohelisi toone, mis on hetkel väga trendikad. Nii langeski stilisti valik just sinakal taustal roosidega Tiina Talumehe kleidile, mida Helle Solaris Keskuse kevadkampaania modellina üles astudes kannab.

Solarise kevadkampaania modellina särab keskuse lillepoe perenaine Helle, kes teeb silmad ette nii mõnelegi professionaalsele modellile
Solarise kevadkampaania modellina särab keskuse lillepoe perenaine Helle, kes teeb silmad ette nii mõnelegi professionaalsele modellile Foto: Arttu Karvonen

“Kuna trendid vahetuvad nii kiiresti, siis loomulikult soovitan ma inimestel leida kindel lõige, mis teda kaunistab ja milles ta end mugavalt tunneb – nii tuleb sisemine sära kõige paremini esile,” lausus stilist ning lisas, et iga trendiga ei saa ega peagi kaasa minna. “Selles kirevas maailmas tuleb siiski iseendaks jääda!”

Fotosessioon leidis aset Solaris Keskuse kohvikus Mademoiselle
Fotosessioon leidis aset Solaris Keskuse kohvikus Mademoiselle Foto: Arttu Karvonen

Küll aga soovitab Vandel soetada endale sel kevadel ühed isikupärased ja suured kõrvarõngad – nagu näiteks need Tanel Veenre ehtekollektsiooni kuuluvad sinised tilgad, mida kannab Helle. “Aksessuaaride valimine võiks olla lõbus ja tihipeale annabki just mõni uus ehe või kott kogu kostüümile viimase lihvi.”

Helle kannab mitmete Eesti disainerite loomingut, kes müüvad oma rõivaid ja aksessuaare Solaris Keskuses
Helle kannab mitmete Eesti disainerite loomingut, kes müüvad oma rõivaid ja aksessuaare Solaris Keskuses Foto: Alina Birjuk

Solaris Keskuses on Vandeli sõnul esindatud tõeliselt lai valik kodumaiste disainerite ja ehtekunstnike loomingut, mille hulgast leiab vaimukaid ja originaalseid asju ning tihtipeale ei ole need ka nii kallid, kui arvatakse. “Tuleb tulla lihtsalt vaatama, proovima ja enda asi ära tunda,” soovitas ta.

Sinised kõrvarõngad on Tanel Veenre looming
Sinised kõrvarõngad on Tanel Veenre looming Foto: Alina Birjuk

KEVADINE MEIGISOOVITUS:

“Kui päike juba kõrgemalt paistab ja rohkem silmi kissitama paneb, siis soovitan kindlasti kasutada silmameigi puhul primerit – see hoiab meigi paigal, lisab värvile intensiivsust ega laste sel väikestesse kortsukestesse koguneda,” soovitab meigikunstnik Arnika Arula, kes tegi Hellele kevadise ja kerge jumestuse mineraalkosmeetikaga Ontic Minerals Solaris Keskuses asuvas kodumaist kosmeetikat müüvas kaupluses Pillerkaar. Kõik selle kaubamärgi tooted on naturaalsed ja julmusevabad, arendatud ja testitud Tartu laboratooriumis ning valminud käsitööna.

KEVADINE SOENGUSOOVITUS:

Vahel võib ju soenguga vedi rohkem vaeva ka näha! Tõelise Hollywoodi glamuuri ja püsivad lokid saavutad nii: kui oled kuumade tangidega loki juustesse keeranud, siis lase sel kõigepealt maha jahtuda, hoides seda paar sekundit peale tangide eemaldamist peopesas. Hellele tehti soeng Solaris Keskuse juuksurisalongis Duglas ning püsiva ja läikiva tulemuse saavutamiseks kasutati Beverly Hills juuksehooldusvahendeid.

Sel kevadel ammuta inspiratsiooni sinakas-rohekatest toonidest ja julgetest ehetest
Sel kevadel ammuta inspiratsiooni sinakas-rohekatest toonidest ja julgetest ehetest Foto: Solaris
Modell: Helle
Asukoht: Solaris Keskus, Mademoiselle’i kohvik
Stilist: Alli-Liis Vandel
Fotograaf: Arttu Karvonen, Alina Birjuk
Meik: Arnika Arula (Pillerkaar)
Soeng: Agnes Altmäe, Kristina Mets (Duglas)
Rõivad, aksessuaarid: Tanel Veenre kõrvarõngad, Calvin Kleini käekell (Solaris Keskuse Goldtime), Piret Kartuse kaelakee, KORALLINE käekott, Tiina Talumehe kleit, Dear Freedom’i kasukas, Eesti Juveeli sõrmus (Disainipood LEVI), Saapad (Shoeshop).
 
 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles