«Kalevipoegade» naised pihivad: kuidas saada hakkama, kui mees on ära ja Eestis normaalset palka ei maksta?

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Roaldi nädal / Kanal 2

Roald Johannson naaseb täna kell 20.30 oma ülipopulaarse autorisaatega «Roaldi nädal» Kanal 2 ekraanile. Hooaja avasaates läheb Roald Lõuna-Eestisse uurima, kuidas saavad hakkama Soomes töötavate meeste kaasad. 

Millisena näevad «kalevipoegade» naised oma tulevikku olukorras, kus Eestis normaalset palka ei maksta, aga kodu tahab rajamist ja pere toitmist?

«Roaldi nädala» algav kevadhooaeg pakub teemasid seinast seina. Näiteks saade inimestest, kes on põdenud rasket depressiooni, võidelnud enesetapumõtetega ja sellest kõigest siiski elusalt välja tulnud. Samas on tulekul lõbus reportaaž õige kummalise ameti telgitagustest – kes on need inimesed, kes poroloon-kostüümidesse peitunult kõikvõimalikel laste- ja promoüritustel ringi möllavad? Loomulikul pakub kevad palju muudki põnevat.

2016. aastal alustanud «Roaldi nädal» pälvis kohe televaatajate poolehoiu. Mullu võitis Roald Johannson Meelelahutusauhindade rahvahääletusel parima meessaatejuhi tiitli ja «Roaldi nädal» tunnistati Eesti Filmi- ja Teleauhindade galal parimaks uueks saateks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles