Sõbranna.ee nädalahoroskoop 10.–16. märts

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pixabay

Mida toob alanud periood just sinule?

 

Jäär

21. märts – 19. aprill

Marsi ja Uraani trigooni toel on lihtne uusi asju ette võtta ning end varasematest piirangutest vabaks võidelda. Ehk õnnestub lõplikult lahendada ka mingi ammune probleem. Selleks aga tuleb sul sellele läheneda uudsel moel. Kui sul on vastaseid, suudad nad üllatusliku käitumisega pahviks lüüa.

 

Sõnn

20. aprill – 20. mai

Taevased seisud soosivad nii sõpradega suhtlemist kui ka armusuhete arendamist. Päris uute alguste jaoks ei ole see siiski parim aeg. Niisiis otsi üles need inimesed, kes on sulle kallid ja head mõttekaaslased juba palju aastaid. On kergem teiste toetust leida, vajaduse korral ka kõrgel positsioonil olevaid isikuid oma nõusse saada.

 

Kaksikud

21. mai – 21. juuni

Eeskätt pakub aeg häid võimalusi töises vallas. Lihtne on inimestega ühist keelt leida ja autoriteetidele silma jääda. Ehkki sulle võib tunduda, et kõik läheb juba niigi tõusvas joones, ei oleks kuigi hea praegu laisklema jääda. Aktiivsete kaaslastega koos tegutsemine annab motivatsiooni sullegi.

 

Vähk

22. juuni – 22. juuli

Tööl saad nüüd ette võtta kiireid ja otsustavaid muudatusi. Seega võta ette midagi selleks, et tegevust efektiivsemalt korraldada. Võimalik, et kolleegidelt või ülemustelt tuleb ettepanekuid töös millegi ümberkorraldamiseks. Ära seisa sel juhul vastu, vaid ole paindlik ning proovi aru saada, kuidas rutiini muutmine sulle kasuks tuleb.

 

Lõvi

23. juuli – 22. august

Küllap saad koduses elus tunda õnnehetki – lihtne on kallite inimestega sama lainepikkust leida. Hea aeg selleks, et lähedastega ühise kinnisvaraga seotud küsimusi arutada, rahalisi paigutusi teha. Seiklushimu võib sind kannustada rohkem sporti tegema, ka suurt julgust nõudvate alade harrastamist proovima.

 

Neitsi

23. august – 22. september

Soodne aeg tähtsateks neljasilmavestlusteks – olgu siis asjatundjalt nõuküsimiseks või kallimaga oluliste teemade selgeksrääkimiseks. Kõige usaldusväärsem info liigub inimeselt inimesele. Kodus võib tekkida soov midagi ümber korraldada, vanade asjade väljaviskamiseks ja suurpuhastuseks on nädal hea.

 

Kaalud

23. september – 23. oktoober

Infovahetus on kiire ja elav – sulle võib kõrvu jääda midagi õige põnevat. Ehk hakkad tundma huvi millegi uue õppimise vastu või satud seltskonda, kus kohtud inimestega, kes su tavatuttavatest paljuski erinevad ning kellega suhtlemine maailmapilti avardab. Tööasjad edenevad sujuvalt.

 

Skorpion

24. oktoober – 21. november

Jupiteri retrograadne liikumine mõjub tempot aeglustavalt. Pigem tasub rahulikult edasi minna nende ettevõtmistega, mis on varem alustatud. Ära lase laiskusel ja loobumismõtetel endast võitu saada! Kui end väsinuna tunned, võta mõneks päevaks aeg maha, et kvaliteetselt puhata ja siis jälle edasi liikuda.

 

Ambur

22. november – 21. detsember

Jõudu ja tegutsemislusti on ohtralt, tahad end proovile panna, uusi asju proovida. Sind kannustab võimalus teistega võistelda, neile nii jõu kui ka kavalusega ära teha. Võid kaaslaste arvates üllatuslikult, isegi veidralt käituda. Aga vaevalt sind eriti huvitab, mida teised arvavad – sul on lihtne end oma nahas hästi tunda.

 

Kaljukits

22. detsember – 19. jaanuar

Vahel võid tunda vajadust üksinda olla, pealiskaudne suhtlus ja võltsid naeratused mõjuvad sulle väsitavalt. Kipud olema küllalki kriitiline nii iseenda kui ka teiste inimeste suhtes. Proovi siiski asju positiivsema pilguga vaadata ja veeda aega rõõmsameelsete kaaslaste hulgas – hea tuju on nakkav.

 

Veevalaja

20. jaanuar – 18. veebruar

Ära lase mineviku mõjudel end ebakindlaks muuta. Püsi tänases päevas, suhtle julgelt ja avatult. Võid saada väga põnevat infot, samuti edenevad praegu hästi rahaasjad. Õpingute alustamiseks või reisimiseks on nädal hea, äris peaksid arvestama sellega, et paremini sujub sisse tallatud rada pidi käimine.

 

Kalad

19. veebruar – 20. märts

Tasub tööle takka anda. Julge pealehakkamine ja uudsete ideede väljakäimine võib sulle edu ja tunnustust tuua. Jupiteri ja Päikese trigoon soosib reisimist ja õppimist. Eriti edukalt saad patareisid laadida juhul, kui võtad ette reisi paika, kus oled end varemgi suurepäraselt tundnud.

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles