Tartu lapsi ootavad teaduskatsed ja robotid

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stilist Karis Kuusk, rõivad Kaubamaja
Stilist Karis Kuusk, rõivad Kaubamaja Foto: Rein Leib

Sel nädalavahetusel toimuva Moekuulutaja ürituse teine päev on pühendatud lastele – pühapäeval esitlevad pisikesed modellid moelaval värskeid rõivatrende, lisaks saavad huvilised vaadata teadusteatrit ning uurida vahvaid roboteid. Moekuulutajat kannab üle ka Sõbranna.ee.

Aktuaalseimad lastemoesuunad valib seekord lavale stilist Karis Kuusk. «Tartus on lasteshow'd toimunud juba aastaid ning need on alati väga positiivselt vastu võetud,» rõõmustab naine. «Näitame seegi kord nii emadele kui ka nende järeltulijatele, millega võiks saabuva kevade puhul pere pesamunade garderoobi täiendada.»

Ürituse raames saab uudistada Kolme Põrsakese teadusteatrit ning osaleda nende töötubades, samuti ootab keskuse II korrusel lapsi Insplay avatud töötuba, kus pannakse põnevaid roboteid nii liikuma, laulma kui tantsima. Meeleolu loob alati positiivsusest pakatav Laura Prits koos oma bändiga Ziggy Wild.

Moekuulutaja ajakava pühapäeval, 11. märtsil

11-15 Insplay robootika ja Kolme Põrsakese Teadusteatri töötoad

12.00 Kaubamaja lastemoeetendus, stilist Karis Kuusk

12.30 Laura Prits ja Ziggy Wild

13.00 Kolme Põrsakese Teadusteater 13.30 Laura Prits ja Ziggy Wild

14.00 Kaubamaja lastemoeetendus, stilist Karis Kuusk

14.30 Laura Prits ja Ziggy Wild

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles