Mis juhtub, kui asetad karjääri seksi asemel esikohale?

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pixabay

On aasta 2018. Praktiliselt iga naine käib tööl, püüab hoida elus suhteid sõpradega, vaatab pühendunult Netflixist vähemalt üht seriaali ning omab Instagrami-kontot. Deitimine? Kallimad? Seks? Kellel selleks aega on!

Kui sa asetad karjääri seksi asemel esikohale, on sel tagajärjed, kirjutab Female First.

Sa ei tee allahindlust

Selgub, et inimesed, kes on pühendunud karjäärile, ei tee kõige tõenäolisemalt partnerivalikul allahindlust. Nende jaoks on vaja täiuslikku klappi. Kuna sa aga keskendud karjäärile, oled sa ka edukam, targem - ja seda ihaldusväärsem.

Sa muutud deitimise osas loomingulisemaks

Kui sul on kiire elu, pole deitimiseks kerge aega leida. Kellelgi pole aega veeta tervet õhtut deidiks valmistudes, lisaks pead sa normaalsel ajal magama saama, et hommikul värskelt tööga alustada. Seega käid sa kohtingutel lõunasöögi ajal.

Su seks on parem

Sul pole väga aega seksile mõelda, kuna karjäär on esikohal, aga kui sul tuleb see hetk ja sa saad seksida, siis teed sa seda täie pühendumuse ja kirega.

Sa tegid õige otsuse

Sa saad tänu oma suurepärasele karjäärile lubada paremaid kohtinguid, kaunimat ja kallimat aluspesu. Olgem ausad, sul läheb elus hästi. Ja sa ei pea tegelikult valima, kas seks või karjäär. Kui su teele satub õige inimene, hakkavad sädemed lendama.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles