Sotsiaalmeedias tasuta seksi pakkunud naine pandi vangi

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustratiivne
Pilt on illustratiivne Foto: Leung Cho Pan/PantherMedia / Leung Cho Pan

«Tulge keegi... Seks... Tasuta...» Sellise sõnumi saatis sotsiaalmeedia vahendusel maailma 19-aastane blogija.

Ye Mouyi on Hiina blogija, kes peatus Hiltoni hotellis. Ta postitas sotsiaalmeediakanalitesse Weibo ja WeChat lühikese geomärgistatud sõnumi 1. märtsil, sõnumis oli kirjas tema täpne aadress ja toanumber 6316, ta asus Hiltoni hotellis Hainani provintsis. Sõnumiga tuli kaasa ka kaks bikiinides naisest hotellitoas.

Politseiraportite kohaselt reageeris sõnumile tuhandeid inimesi, kes ilmusidki hotelli kohale või helistasid valvelauda, et naisega ühendust saada. AsiaWire kinnitab, et seksist huvitatuid oli ligi 3000. Sotsiaalmeediasse ilmus peagi ka video kahest mehest, kes oma käiku hotelli filmisid.

Hiltoni hotelli administratsioon esitas rahurikkumise peale kaebuse, kuid kui politseiametnikud õhtul kümne paiku saabusid, oli naine juba end välja registreerinud ja palunud hotellitöötajatel end taksoni saata.

Ta leiti lennujaamast 2. märtsil ning talle esitati süüdistus prostitutsioonis ja rahurikkumises. Naine tunnistas, et tegemist oli naljaga ja ta tahtis võita vaid rohkem jälgijaid. Tema sotsiaalmeediakontod on praegu suletud. Naine määrati 15 päevaks vanglasse ning ta peab maksma umbes saja dollari suuruse trahvi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles