Sodiaagi saladused: kolm asja, mida Kalad peaks märtsis tegema (1)

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Erik Reis/PantherMedia/Scanpix

Pane tähele, sünnipäevalaps, sel kuul on sind ootamas väga erilised hetked! Siin on kolm olulist päeva, mil saad elu pakutud võimalusi enda kasuks pöörata.

Seksi 6. märtsil

Armastuse planeet Veenus vajutab sel päeval sinu maiste naudingute nuppu, mistõttu asub sel päeval kindlasti seksida. Kuigi tänaseks on füüsiliste naudingute tipphetk möödas, kestab Veenuse mõju paar päeva. Veel jõuad! Lisaks on praegu ka Kaladel väga hea aeg lapseootele jäämiseks.

8. märtsil pühenda päev iseendale

Jupiteri mõjul on 8. märtsil Kaladel hea võimalus oma seiklusjanu ja metsik loomus korraks  pausile panna, et elu ja tulevikuväljavaadete üle rahulikult järele mõelda. Mõtle, mida sa üldse tahad. Kui vaja, võta töölt vaba päev või mine varem koju, et saaksid omapäi mõtiskleda ja rahus olla.

17. märtsil seisa enda eest

Elus tuleb teha palju kompromisse, oled sa tippjuht või kodune ema. Noorkuu pakub aga vapratele Kaladele suurepärase võimaluse seista julgelt oma põhimõtete eest ja mitte vastulöökidele järele anda. Kui sel päeval peaks tööl tekkima konflikt, siis ära hoia oma keelt hammaste taga ja kauple välja parem pakkumine. Kaardid on sinu käes.

Allikas: Pure Wow

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles