Normaalne Norman: kui sa mehe välimuse ja hobide üle vingud, jääd temast ka ilma!

Normaalne Norman
, normaalne mees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pexels / CC0 Licence

Tere, naised! Mina olengi keskmine Eesti mees. 35-aastane, töötan juhtival kohal ehitussektoris, spordi-, õlle-, ja kitarrimänguhuviline. Näinud olen kõike ja vastan teie küsimustele! Kuidas peikale normaalseid riideid hankida? Palun väga, selleks ma siin olengi!

Ma ei kannata seda, kuidas mu kallim välja näeb! Ta juuksed on liiga pikad, ta riided on liiga lohvakad, ta kannab juba aastaid samu katkiseid saapaid ja ütleb, et teda lihtsalt ei huvita sellised asjad! Aga minul on häbi teda oma sõbrannadega välja viia! Ja oleks siis ainult välimus imelik, aga ta jutust paistab ka kohe välja, et ta ei tea midagi ei poliitikast ega kunstist! Ja inglise keelt hääldab ta ka imelikult!

Oh sa poiss, ma loodan, et su peika on voodis olümpiakullavääriline infarktipõhjustav kuradi džunglimetslane, sest tundub, et midagi muud tema juures sulle küll ei meeldi. Võib-olla on ta muidugi lihtsalt väga rikas ja sa kannatad teda pangaarvele mõeldes välja? Noh, sel juhul, suru hambad kokku ja neela oma elu täitnud imelik inglise keel alla.

Meestega, ei, tegelikult inimestega üldse, on sellised lood, et nad ei muutu. Jah, aastatega me kõik areneme ja õpime läbi uute kogemuste, aga mina olen küll ikka veel sama tüüp, kes ma olin teismelisena. Mul on lihtsalt rohkem laene ja halle karvu habemes, aga hinges ma ikka veel arvan, et täiesti aktsepteeritav nädalavahetus möödub geimides. Igasugused pruudid on mu pika elu jooksul üritanud mulle seletada, et mul peaksid olema teised prioriteedid, ma peaksin kuidagi suuremaks kasvama või oma maitset arendama, aga lõpuks vahetan ma ikkagi pruute, mitte hobisid.

Nii et kui sa vingud oma partneri kallal tema välimuse, iseloomu, huvide või arvamuste kallal liiga kaua, siis jääd temast ilmselt lihtsalt ilma. Jah, ta võib ju vahel kodurahu huvides pannagi selle sinu toodud moeka pluusi selga, aga sisimas jääb ta ikka hipiks. Ning seal ei ole mingit vahet, kui sa tegelikult ei vingu, vaid hästi nunnu häälega tungivalt soovitad, aru on ikka saada, et sulle see värk ei sobi.

Millest ma lihtsalt aru ei saa, on see, miks sa üldse punnitad. Te ei peaks koos olema, kui sa ei tunne tema üle uhkust ja kui sa ei taha temaga eputada. Usu mind, maailmas on olemas see naine, kes arvab, et tegemist on ajaloo kõige vingema inimesega, ning kuni sina nii öelda ei saa, siis tee lihtsalt vaesele onule teene ja lase tal minna. Päästa ta vabaks! Lõika rihmad katki! On aeg uueks alguseks! Tead küll, nagu liblika või metslooma või puu otsast alla kukkunud pargioravaga, igaüks vajab vabadust. Noh, juhul kui sa arvad, et see orav nõmedalt inglise keelt hääldab.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles