Brigita Murutar ja Paul Neitsov paljastavad: kuidas sai pisitütar nõnda kauni heliseva nime?

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Love of my life ❤️

A post shared by Brigita Murutar (@brigitamurutar) on

Laulja Brigita Murutar ja kitarrist Paul Neitsov naudivad üheskoos juba mõnda aega lapsevanema rolli ning peres kasvab imearmas pisitütar nimega Loore. TV3 uuris noortelt, kust tuli mõte pisitütrele just Loore nimeks panna.

«See oli vist isegi minu mõte,» tõdeb Paul. Brigita lisab: «Jah, meil oli kokkulepe – et kui on poiss, valin mina nime, kui on tüdruk, valib Paul nime.»

«Tead, ma ei valinudki seda nime, ta tuli ise,» mõtiskleb noor isa. «Ma ei oskagi öelda. Selline nimi oli mul kuskil alateadvuses, et see nimi mulle meeldib, õnneks meeldis ka Brigitale ja nii saigi temast Loore.»

«Kui me teada saime, et tuleb tütar, hakkas Paul erinevaid nimesid mõtlema ja pakkuma,» meenutab Brigita ootusaega. «Oli hästi palju nimesid, mis mulle tegelikult meeldisid – Paulil on nimede peale hea maitse!»

«Mingil hetkel käis läbi [nimi] Loore ja see jäi mulle helisema kõrva,» jutustab Brigita. «Nimi on hispaaniakeelsest nimest Eleanore,» selgitab Paul ja Brigita täiendab: «See tähendab lille või taime.»

Vaata videot!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles