Maijooksule on registreerunud rekordiline arv naisi

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
SEB Maijooks.
SEB Maijooks. Foto: SCANPIX

Sel laupäeval, 21. mail Tallinna lauluväljakul toimuvale SEB Maijooksule on tänaseks registreerunud üle 10 000 tubli naise, mis tähistab ürituse kahekümne nelja aastase ajaloo osavõturekordit.

Mullu osales Maijooksul ligi 9000 naist.

Võistluskeskus Tallinna Lauluväljakul avatakse 21. mail juba kell 10 hommikul.

SEB Maijooksu sportliku programmi juhatavad sisse kell 12 algavad lõbusad Haribo lastejooksud, milleks registreerimine toimub kohapeal ja on kõigile lastelele tasuta.

Kell 13:30 stardivad seitsmekilomeetrisele rajale ajavõtuga jooksjad, kellele järgnevad ajavõtuta jooksjad ning keppidega kõndijad ja käijad.

Maijooks pakub põnevust ka meestele – avatud on Viking Line’i meestehoid, kus jagub tegemisi terveks päevaks. Võimalus on proovida kätt lauajalgpallis, täpsussaagimisel ja kangi surumises või nautida silmailu tünnisaunast. Avatud on spordibaar.

Sportliku päeva lõpetab kontsert, kus astub üles Koit Toome.

Maijooksu 1223. lõpetaja saab SEB Liisingult ja Nike’ilt kingiks Nike Lunar Eclipse jooksujalatsid. Arvesse lähevad ajavõtuga distantsil startinud osalejad ning auhind antakse 1223ndana finišijoone ületanule. Lisaks saab võitja priipääsme 2012. aasta SEB maijooksule.

Arvestades väga suurt osalejate arvu soovitavad korraldajad tulla Maijooksule aegsasti ning auto koju jätta, sõites kohale ühistranspordiga või tulles jalgsi.

Saabuda võib ka jalgrattaga, sest lauluväljaku territooriumil on avatud rattaparkla.

Autoga tulles peab jälgima liikluse reguleerijate märguandeid ning parkima selleks ettenähtud parklates: Eesti Näituste parkla, Lauluväljaku parklad ja parkimiskohtadel Pirita teel.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles