«Naistejutud»: mis on viga hallivarjunditega ehk milline on tõeline BDSM-maailm?

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna räägivad «Naistejuttude» stuudios Heidi Ruul ja Dagmar Lamp «50 halli varjundi» sarjast ning sellest, miks need filmid ja raamatud suhetele palju liiga võivad teha.

Milline on tõeline BDSM-maailm? Mida silmas pidada, kui sa tahad neid mänge mängida? Miks on «50 halli varjundit» teinud suhetele üldiselt karuteene? Lisaks räägime, miks on ghost'imine deidimaailmas levinud ja mida teha, kui sind ghost'itakse. Ühtlasi leiutab Daki ghosting'ule eestikeelse vaste - vaimutamine! Vastame ka lugejakirjale: miks mõned naised mehi vaid rahakoti alusel valivad?

Kuula «Naistejutte»!

Artikkel, millele Daki saates viitab, on see: «Eesti naised räägivad: kõige veidramad lahkuminekud ja mahajätmised». Podcast, millest Daki saates räägib, on see: «This is Why You're Single». Saade, mille Daki lubas siia linkida, on see: «Miks on naiste kohustus olla noor ja ilus», kus me arutasime, miks mõned naised mehi raha järgi valivad.

Kuula meie varasemaid saateid siit või Soundcloudist ning tule ja laigi ka meie Facebooki-lehte!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles