Hämmastavaid seksinõuandeid aastast 1720

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Hansons / SWNS.com/Hansons / SWNS.com

Päevavalgele on tulnud seksimanuaal aastast 1720, mis oli keelustatud kuni aastani 1960. Nüüd aga pannakse käsikiri oksjonile ning selle sisu näitab meile, millised hämmastavad uskumused valitsesid inimeste päid sadu aastaid tagasi.

Sky News vahendab, et kaheosaline Aristotelese käsikiri pannakse märtsis oksjonile Derbyshire’is. Raamat hoiatab selle eest, mis juhtub, kui astuda seksuaalvahekorda loomaga ning rõhutab, kui oluline on naistel oma abikaasasid imetleda. Nii näiteks sünnivad lapsed väidetavalt poolloomadena, juures on ka pilt lapsest, kes oli sündinud aastal 1512 Itaalias (200 aastat enne raamatu avaldamist) – lapsel olla olnud tiivad ning vaid üks kanajalg.

Foto: Hansons / SWNS.com/Hansons / SWNS.com

Raamatus kujutatakse mehi maailma ülimate olenditena ning naisi seksuaalselt iharatena. Ühtlasi antakse nõu, kuidas saada lapsi, kes näevad head välja: naine peab suguühte ajal vaatama agaralt oma mehele otsa ning mõtlema vaid talle. Nii saab olla kindel, et laps tuleb oma isa nägu.

Kuna naised hakkavad teatud vanuses veritsema, viitavat see, et nad muutuvad iharaks. Keha «ülekuumenemise» vältimiseks soovitatakse naistel vältida liiga rasvaseid ja raskeid toite.

Antakse ka nõu, kuidas kindlustada, et laps sünnib õigest soost. Kui paar soovib poisslast, peaks ühtima ajal, mil Päike on Lõvis ja Kuu Neitsis, Skorpionis või Amburis. Pärast seksimist peaks naine lebama paremal küljel. Kui soovitakse tüdrukut, siis lebagu naine vasakul küljel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles