Lugejamäng: kirjuta tulevikumoest ja võida 100 euro väärtuses Montoni šopingukrediiti

Linda Pärn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Monton

10. ja 11. märtsil toimub Tartu Kaubamaja keskuses Moekuulutaja, mille eriliseks pärliks on tulevikumoe-show. Enne seda on aga kõigil Sõbranna lugejatel võimalus osa võtta põnevast lugejamängust, mille auhinnaks on 100 euro väärtuses šopingukrediiti Tartu Kaubamaja Montonilt.

Kirjuta meile endale sobivas stiilis teemal, milliseks mood sinu meelest tulevikus kujuneb. Milline võiks see olla kümne, viiekümne või saja aasta pärast? Milliseks võiks tulevikumood (või ka moetööstus) kõige paremal juhul kujuneda? Mida sa kindlasti tulevikus enam moes näha ei taha?

Pane oma fantaasia tööle ja mõtted kirja. Tartu Kaubamaja keskus paneb auhinnaks välja 100 euro väärtuses šopingukrediiti Tartu Kaubamaja Montonilt. Võitja selgub loosi teel. Tähelepanu! Krediit on kasutamiseks ainult Tartu Kaubamaja Montoni kaupluses.

Vastuseid märksõnaga «Moekuulutaja» ootame aadressile naine@postimees.ee kuni 11. märtsini (k.a). Ära unusta lisamast oma kontaktandmeid, et saaksime sinuga võidu korral ühendust võtta. Toimetusel on õigus kirju toimetada ja lühendada. Soovi korral võib autor jääda anonüümseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles