98-aastase naise üllatav seksinõuanne (1)

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustreeriv
Pilt on illustreeriv Foto: Pixabay

98-aastane Pauline on oma elus jooksul abielus olnud kolm korda – ta abiellus 1923., 1941. ja 1959. aastal. Tal on kaks last, ta on pensionil, elab Floridas ja, mis kõige parem, pole suu peale kukkunud, kui talt pika elu jooksul kogunud tarkuste kohta pärida.

Ajakirjas Esquire on avaldatud täispikk intervjuu Paulinega, kes oli usutluse hetkel 98-aastane. Naine jutustab, kuidas tal oli nooruses alati palju peikasid. Esmakordselt abiellus ta 17-aastaselt, sai mehega lapsed ja lahutas siis. «Ma ei teadnud siis ju elust veel midagi,» põhjendab ta, miks esimene abielu luhtus. «Aga sain ju temaga lapsed, seega oli see midagigi väärt!»

Tema teine abikaasa osutus väga kitsiks ja lisaks: «Ma ütlen teile ühe saladuse. Ta noku oli väga väike! Ta käis operatsioonil, et seda suurendada.» Selle jaoks niisiis mees raha leidis, kuid Paulinet see tema küljes ei hoidnud.

Tema kolmas abikaasa Bill olevat olnud imeline ning nende abielu õnnelik, kuid kahjuks mees suri ja Pauline ei abiellunud enam kunagi. Kuidas ta siiski oma armuelu elus hoidis? Vastus on lihtne: ta võttis armukese! «Afäär on abielust väga erinev, sest sa saad selle igal hetkel lõpetada,» kiidab Pauline. «Ja see mees tegi mu elu väga põnevaks. Mulle meeldib, kui mehel on raha ja ta lubas mulle alati kõike, viis mind kõikjale. Kõikidele naistele meeldib selline mees, ära lase kellelgi sulle teistmoodi väita!»

Pauline meenutab, et kui ta armuke pidi ostma oma abikaasale kingituse, ostis ta ka Paulinele kingituse, aga kallima ja uhkema. Naine sai teemantripatsi – armuke aga teemantkäevõru.

Kui aga pärida, mis tegi Pauline abielu tema kolmanda abikaasaga nii imeliseks, avaldab naine saladuse: «Esiteks peate te seksuaalselt omavahel sobima. See on väga oluline!»

Millist nõu annaks Pauline abielupaarile, kes on abielus olnud kümme aastat ja tahaksid oma suguelu särtsakamaks muuta? «Esiteks ei tohi mees olla isekas. Kui ta saab orgasmi, siis peab ta tagama, et ka naine saab orgasmi. Aga pärast kümmet aastat on väga raske abielusse särtsu tuua. Kui teil enam seda tunnet pole, lahutage. See on ainus lahendus. Üksinda on igal juhul parem. Elada kellegagi, kes sind õnnelikuks ei tee, on õudne. See on igal juhul kohutavam kui olla üksinda.»

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles