Eesti naised räägivad: kõige veidramad lahkuminekud ja mahajätmised

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia / Scanpix

Küsisime Eesti naiste käest, millised on nende kõige meeldejäävamad ja kummalisemad lahkuminekud. Tuleb välja, et mehed suudavad vahepeal tõeliste kaabakatena käituda!

Merit, 28:

«Olime Mardiga koos olnud kolm aastat ning minu meelest oli meil ka kõik hästi. Mäletan, et planeerisime just ühist puhkusereisi ja Mart oli veel eriti elevil. Seda kummalisem oli, kui ta lambist järgmine päev mulle hommikul täiesti tuima näoga ütles, et ta tahab lahku minna. Mäletan, et see oli nii ootamatu ja arusaamatu, et olin mitu kuud ahastuses. Mõtlesin, et ju siis pidi mingi teine naine olema, kuid väidetavalt ei olnud.»

Margit, 25:

«See juhtus siis, kui olin USA-s vahetusüliõpilane. Oli üks tüüp Brian, kellega tol ajal deitisin. Olime vist mingi neli kuud käinud, kui äkitselt valentinipäeva hommikul ta teatas mulle, et nüüd on kõik läbi. Meil oli mingi tüli eelnev õhtu ka, aga see oli mul hommikuks juba meelest läinud. Naljakas oli veel see, et meil olid valentinipäeva õhtuks romantilised plaanid. Õnneks sellest mingit suurt draamat ei tekkinud, kuna olime niikuinii väga erinevad ja paljud asjad meie vahel ei klappinud.»

Katrin, 25:

«Seda ei saa küll päriselt suhteks nimetada, sest me ei «käinud» veel ametlikult, kuid olime mitu kuud deitinud ja paistis, et ka armunud. Ühel õhtul helistasin, et üle küsida, kas homne deit on jõus, ta ütles, et ei saa hetkel rääkida, aga et kindlasti on. Rohkem ma temast ei kuulnudki, minu kõnedele ta enam ei vastanud ja kustutas-blokkis ka Facebookist ja Tinderist. Kõige klassikalisem ghost'imine, ilmselt tal oli mitu rauda tules ja tekkis ootamatult suurem huvi kellegi teise vastu. Siiski - väga argpükslik! Tule ja ütle näkku, milles asi, ma olen suur tüdruk ja saan hakkama!»

Sonja, 29:

«Praegu on naljakas selle peale mõelda, kuid jah, see oli üks kõige raskemaid perioode mu elus. Olime Antiga koos olnud kümme aastat ja viimastel aegadel oli ta kuidagi eriti eemalolev. Küsisin mitu korda, et milles asi, kuid mingit normaalset vastust ma ei saanud. Ühel õhtul aga pika nurumise peale ta teatas, et ta tahaks natuke aega üksi olla, et asjade üle järgi mõelda. Selle aja jooksul, kuulsin ma aga läbi kolmandate isikute, et ta on ühe mu sõbrannaga maganud. Kõige uskumatum oligi, et ta ei tunnistanud seda ja raius vastu, et ta seda ei teinud. Küllap oli ta kahe vahel, et keda eelistada. Lõpuks olin sunnitud ise sellele asjale kriipsu alla tõmbama, sest see mees ei suutnud otsustada, et mida ta tahab.»

Sandra, 26:

«Minu kõige hullem kogemus on see, kui mind sõnumiga maha jäeti. Sõna otses mõttes saadeti sõnum, et kuule asi pole sinus, vaid minus ja et sorry. Nagu selline mees! Me küll ei jõudnud eriti kaua koos olla aga sellegipoolest annab ikka selline argpüks olla!»

Kerly, 31:

«Me olime koos olnud kaks aastat ja see oli üks mu kõige õnnelikumaid ja rahumeelsemaid suhteid. Plaanisime koos lapsigi ja mängisime mõttega abielust. Seda suurema üllatusena tuli, kui ühel õhtul jõudsin koju ja ees ootas närviliselt mööda tuba tammuv mees, kes teatas, et tahab asja ära lõpetada, kuna tunneb, et tal on veel nii palju jäänud tegemata ja tunneb end minu kõrval kogenematuna. Pakkis asjad ja lahkus juba samal õhtul, olin mitu kuud täiesti rivist väljas, sest ei näinud üldse seda tulemas ja pealegi ei takistanud minu meelest meie suhe tal oma unistusi täide viimast, oleksin teda kõiges toetanud. Hiljem analüüsides sain aru, et võtsin teda iseenesestmõistetavana ja ei pööranud talle piisavalt tähelepanu.»

Anne-Mai, 33:

«See oli minu esimene tõsine suhe ja ma olin ülepea sees. Matthew oli pärit Kanadast ja ta tuli Eestisse oma juuri otsima. Ta vanavanemad nimelt olid eestlased. Ma olin ikka täiega armunud ja vist ei tahtnud näha, et juba algusest peale ta ju pettis mind. Samas on müstika, kuidas ja kunas ta seda tegi, sest me olime kogu aeg koos. Lõpuks tuli see välja nii, et ta lihtsalt kas kogemata või sellepärast, et ta oli lihtsalt jobu, hakkas mu sõbrannale Facebookis külge lööma, kes mind sellest muidugi teavitas. Sellegipoolest jõudsime peaaegu aasta koos olla. Mul võttis ikka omajagu aega, et temast üle saada.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles