Neli viisi, kuidas lahkuminekuga paremini toime tulla

Hanna Kangro
, Sõbranna.ee reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia / Scanpix

Lahkuminekust üle saamine võib võtta kuid või isegi aastaid, kuid ka see aeg tuleb kuidagi üle elada. Siin on mõned nõuanded, mis teevad lahkumineku natukenegi lihtsamaks.

  1. Tegele oma lemmikhobidega. Kuigi su meeleolu võib olla kurb ja mõtted pidevalt eksil, siis selle asemel, et ennast haletseda vaata, loe või kuula oma lemmikfilmi, -raamatut või -muusikat, kirjutab Elite Daily.
  2. Kirjuta oma negatiivsed mõtted üles. Kõik lahkuminekuga tekkivad negatiivsed emotsioonid ja mõtted kirjuta üles ning kui tunned, et oled ennast tühjaks kirjutanud, siis viska see kirjutis minema. Selline sümboolne tegevus aitab sul halbadest asjadest lahti lasta.
  3. Mine välja. Võta kaas mõni sõbranna ja minge tantsima või kokteile jooma. See aitab sul mõtted eemale juhtida ja annab sulle vajaliku positiivse energia.
  4. Helista oma vanematele. Kõige raskematel aegadel annavad kõige paremat nõu just sinu lähedased. Peale selle on nad alati valmis sind kuulama ja sulle toeks olema.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles