Normaalne Norman annab nõu: mida teha, kui mehe perekond mind ei salli?

Normaalne Norman
, normaalne mees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pexels / CC0 Licence

Tere, naised! Mina olengi keskmine Eesti mees. 35-aastane, töötan juhtival kohal ehitussektoris, spordi-, õlle-, ja kitarrimänguhuviline. Näinud olen kõike ja vastan teie küsimustele! Kas gripiga saab seksida? Kas su mehe sugulased vihkavad sind? Palun väga, selleks ma siin olengi!

Mu elukaaslasel on gripp! Ta on tatine, köhane, palavikust higine ja üldse päris armetu. Rõve, noh! Ja täitsa õudne, kui kiimas ta on! Noh, ju hakkab kodus istudes igav, kaua sa ikka telekat vaatab, vahelduseks tahab ta minuga seksida ka. Mina aga kardan, et ta nakatab mind ka oma pisikutega. Kuidas sellega siis on, kas saab nii ka seksida, et gripp ei nakka?

Noh, ma ei ole küll mingi Aasta Perearst ega muu meditsiiniekspert, aga meelde on jäänud, et köha ja nohu nakkavad tatistamise teel. Minu soovitus siinkohal ongi igasugusest süljevahetusest nagu suudlemine ja suuseks rangelt eemale hoida. See on muidugi minu jaoks suur erand, sest tavaliselt kuulutan ma kõigile huvilistele, et terve suhte üks alustalasid peale teineteisele mitte närvidele käimisele on võimalikult tihe genitaalide kohtumine näopiirkonnaga.

Ma arvan, et sul ongi õigus ja su mehel ongi igav. Selles pole midagi uudset, et suurest igavusest naisi käperdama hakatakse ja ma arvan, et see teeks tema ääretult nadile olukorrale ainult head, kui sa ikka kätte ka annaksid. Vaata, see tüüp on täielikult sinu kontrolli all, sa tood talle poest süüa ja rohtu, vahetad tema higiseid särke ja teed näo, et tema öine köhimine ei käi närvidele. See ei ole ühe normaalse mehe jaoks eriti kerge olukord, nii et vähemalt skoorida ju võiks.

Sinu jaoks ei pruugi muidugi kogu operatsioon eriti meeldiv olla, nii et minu soovitus on harrastada rangelt tagantpoolt asendit. Mida iganes sa pead tegema, et mitte olla näoga oma Härra Õige poole! Nii lööd ühe ümberpööramisega kaks kärbest – vähendad riski, et ta suurest erutusest sulle näkku aevastab, ning säästad ennast sellest armetust vaatepildist, mis kooseluga gripihoopajal paratamatult kaasas käib!

Mu mehe vennad vihkavad mind. Nad ei räägi minuga mitte kunagi ja ei tule meile kunagi külla. Mida ma valesti tegin?!

Kust mina seda teadma peaks! Tead, sa võid ennast oimetuks võimelda, aga vahel mõnele inimesele sa lihtsalt ei meeldigi! Üldiselt on sõprade ja pereliikmete pruutidel viga midagi järgnevatest variantidest: nad on liiga lärmakad, püüdlikud, tüütud, rumalad, targad, ilusad või koledad. Palju edu katse-eksitus meetodil selgitamisel, mis sul täpselt viga on!

Nii palju võin ma aga öelda, et las need vennad on omaette! Viisakusest võid ju paar korda aastas mainida, et nemad on ka sinu sünnipäevale või jõuluõhtule oodatud, aga kui inimesed ei taha, siis nad lihtsalt ei taha. Ja see on okei! Lõpeta ära kõigile pugemine, sest just see võibki su juures inimesi hulluks ajada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles