Kaja Kallas: tahaks mõnel aastapäeval lihtsalt näha tantsivaid lapsi ja laulda eesti muusikat (10)

Angela Blumkvist
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
20.01.2018. Tallinn. 
Reformierakonna volikogu hotellis Euroopa. 
Pildil Kaja Kallas.
FOTO: EERO VABAMÄGI/POSTIMEES
20.01.2018. Tallinn. Reformierakonna volikogu hotellis Euroopa. Pildil Kaja Kallas. FOTO: EERO VABAMÄGI/POSTIMEES Foto: Eero Vabamaegi/EESTI MEEDIA/SCANPIX BALTICS

Kaja Kallas sõnas, et tänavune programm oli tegelikult ühine teleka vaatamine. Kui ta saaks ise programmi koostada, oleks see praegu toimuvast mõnevõrra erinev.

Kaja Kallas ootas suurelt juubeliürituselt rohkem emotsioone: «See ei olnud ju kontsert, me vaatasime ju tegelikult telekat. Ei teki sellist emotsiooni, kui sa kuulad kontserti.»

Kallas usub, et programmi koostajad nägid palju vaeva: «Neid tuleb kindlasti selle eest tunnustada.» Kui Kaja Kallas saaks Eesti pidupäeva programmi ise kokku panna, milline see oleks? «Ma vahest mõtlen, et täitsa tore oleks, kui mõnel aastapäeval me lihtsalt vaataksime, kuidas lapsed tantsivad rahvatantsu ja laulda eesti muusikat.»

Kommentaarid (10)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles