Moeguru Arne Niidu lemmikkleidid presidendi vastuvõtult (1)

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liis Kilk ja Argo Ideon
Liis Kilk ja Argo Ideon Foto: Madis Sinivee

Millised olid moeguru Arne Niidu lemmikud tänavuselt presidendi vastuvõtu galalt? Sõbranna.ee otseblogis kommenteerisid lisaks Arne Niidule kleite ka ajakirjanik Manona Paris ja Sõbranna.ee moeblogija Liisbet Saue.

Liis Kilk ja Argo Ideon
Liis Kilk ja Argo Ideon Foto: Madis Sinivee

Arne Niit: «Liis Kilgil oli väga huvitav kleit - lipuvärvitoonides, aga mõjus väga hästi! Ma üldiselt seda trikolooridega mängimist ei eelista, aga see oli väga maitsekas.» Liis kandis Diana Piirsalu kleiti.

Anne Veski ja Benno Beltšikov.
Anne Veski ja Benno Beltšikov. Foto: Madis Sinivee

Arne Niit: «Anne Veski on aga Eesti üks kuldvara, ma väga-väga austan teda. Sini-must-valge, suitsupääsuke ja Anne Veski, need ei kao kuhugi!»

Foto: Madis Sinivee

Arne Niit: «Kaie Laaneti kleidi puhul on vähemalt üritatud teha midagi rahvusliku motiiviga, mõjus värskendavalt raske villase kõrval. Mulle väga meeldib see peleriin, see oli tõeline üllatus!»

Foto: Madis Sinivee

Arne Niit: «Ossinovski abikaasa kleit oli väga armas! Ja moodsat värvi! Hästi stiilipuhas, nii lihtsat kleiti kanda on ka naise jaoks omaette julgus. Eriti rahvusvahelises seltskonnas.»

Anna-Greta Tsahkna ja Riigikogu liige Margus Tsahkna.
Anna-Greta Tsahkna ja Riigikogu liige Margus Tsahkna. Foto: Madis Sinivee

Arne Niit: «Mulle meeldib, et naised on julgelt pannud kõik oma ilu letti, kaotanud palju kompleksse, saanud palju iseseisvust! Beebiootel Anna-Greta Tsahkna kleit oli suurepärane.»

Liisbet Saue: «Tsahkna abikaasa mõjus mustas nagu tõeline femme fatale

Manona Paris: «Anna-Greta on erand, mis lõhub reeglit, et must kleit on igav.»

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles