Naine kaotas kaalust 70 kilo, kui loobus neljast toiduainest

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Austraallanna Casey Gemmel kaalus 160 kilo ning teadis, et on alati olnud natuke suuremapoolne, kuid kui ta nägi oma poja sünnipäeval temast tehtud pilte, saabus lõpuks arusaamine - midagi peab muutuma.

«Ma vaatasin neid pilte ja ei suutnud uskuda, et ma näen selline välja,» meenutab Gemmel. «Ma vaatasin fotot, siis oma abikaasat ja küsisin: «Kas ma näen tõesti selline välja?» Ta noogutas.»

Seejärel otsustas Gemmel, et elu peab muutuma. Algatuseks tõmbas ta alla jooksuprogrammi, mis õpetab algajad viit kilomeetrit jooksma (selle programmi oleme ka meie omal nahal järele proovinud - loe siit!). Lisaks hakkas ta käima jõusaalis, kuid asjad hakkasid muutuma tõeliselt pärast seda, kui Gemmel tegi põhjalikud muutused oma menüüs.

Gemmel ütleb Today Tonighti saates, et loobus juustust, pastast, leivast ja karastusjookidest. «Ma hakkasin enda silme all kahanema!»

Praegu kaalub Gemmel 90 kilo ning on otsustanud, et ei lähe iial tagasi vana elu juurde. Nad treenivad abikaasaga ühiselt ning Gemmel innustab ka teisi oma Facebooki-grupiga «Beautiful U».

«Ära istu niisama diivanil,» annab Gemmel nõu. «Hakka lihtsalt pihta!»

** Transformation Tuesday ** I feel the need to share this pic with you today as I have recently been seeing people...

Posted by Beautiful U on Monday, 13 June 2016
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles