Sõbranna.ee nädalahoroskoop 24. veebruar – 2. märts

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pixabay

Mida toob alanud periood sinu tähemärgile?

 

Jäär

21. märts – 19. aprill

Võib selguda, et tunded, mida pidasid juba ammuilma kustunuks, on tule all vaikselt hõõgunud. Kui näed endist kallimat kellegi teise käevangus säramas, võid suurt viha ja südamevalu tunda. Parem on, kui suudad keskenduda tööasjadele, varem paika seatud plaane süsteemselt ellu viia.

 

Sõnn

20. aprill – 20. mai

Tunned end inimeste hulgas hästi. Kui su ümber on sõbrad ja mõttekaaslased, kellega jagad ühiseid eesmärke, on sul hea ja turvaline olla. Võimalik, et keegi, kellel on sinuga samasugused väärtushinnangud ja maailmavaade, äratab su südames õrnad tunded, mis võivad pikaks ajaks lõõmama jääda.

 

Kaksikud

21. mai – 21. juuni

Pidulikel üritustel võid kokku sattuda inimestega, kes osutuvad sulle tööalaselt kasulikuks. Hea aeg teha pikaajalisi plaane nii äri vallas kui ka karjääri edendamiseks. Isiklikud suhted võivad töiste suhetega üsna pingelisel moel põimuda. Võid tunda nii tugevat kirge kui ka valusat armukadedust.

 

Vähk

22. juuni – 22. juuli

Hea nädal õppimiseks ja enesearendamiseks, aga ka reisima minekuks. Vältida tasub seejuures ekstreemseid seiklusi. Suhtlus välismaalastega või sinust erineva taustaga inimestega võib kaasa tuua huvitavaid arenguid nii töises kui ka isiklikus sfääris. Armusuhete arendamiseks ja süvendamiseks sobib aeg hästi.

 

Lõvi

23. juuli – 22. august

Väga soodne aeg töö- ja äriasju korraldada, pikemaid projekte alustada. Võid leida suurepäraseid, tarku ja usaldusväärseid partnereid, kellega koos äri edendamine ja uuendamine põhjalikult ette võtta. Pidutsemine ja uute armusuhete algatamine on aga riskiga seotud.

 

Neitsi

23. august – 22. september

Isiklikes suhetes võib toimuda saatuslikke arenguid. Ära jää ootama, et õnn sulle sülle langeks, tee julgeid, aga samas mõistuspäraseid käike. See, et tegutsed südame sunnil, ei tähenda sugugi, et peaksid kaine mõtlemise välistama! Pikaajaliste suhete tugevdamise alustala on vastastikune usaldus.

 

Kaalud

23. september – 23. oktoober

Käed-jalad on tööd täis, askeldamine on sulle ühtaegu nii kohustus kui ka puhas rõõm. Kui midagi korraldad, on pärast väga hea tunne teiste rahulolevaid nägusid näha ja kiidusõnu kuulda. Võib juhtuda, et keegi kritiseerib sind, ent ära võta seda liiga südamesse – ju on põhjuseks kadedus.

 

Skorpion

24. oktoober – 21. november

Ilmselt on seltskondlikku suhtlust väga palju, võid olla kutsutud mitmele vabariigi aastapäeva tähistamisega seotud üritusele, kus satud ka tähelepanu keskmesse. Piduhoos tekkinud vestlused võivad kujuneda tõsiseks ja sügavaks ning saada pikema koostöö või isegi armusuhte aluseks.

 

Ambur

22. november – 21. detsember

Aeg, mil Veenus ja Marss moodustavad taevakaarel pingeaspekti, on sulle sündmuste- ja emotsiooniderohke. Tõenäoliselt on tähelepanu keskmes armuasjad, ent rahulolu ja õnnetunnet on praegu raske saavutada. Ootad kallimalt suurt pühendumist, võid ka põhjusetult armukade olla.

 

Kaljukits

22. detsember – 19. jaanuar

Ära lase vanadel probleemidel meelerahu rikkuda, ela olevikus! Mitme harmoonilise astroloogilise aspekti mõjul on suurepärane aeg nii info kogumiseks, õppimiseks kui ka igat laadi suhtluseks. Leiad endale häid kaaslasi ja koostööpartnereid, õnnestub sõlmida pikaajalisi kokkuleppeid usaldusväärsete inimestega.

 

Veevalaja

20. jaanuar – 18. veebruar

Kasuta varasematest õppetundidest saadud tarkust, et osavalt äriasju korraldada ning õigete inimestega kontakte sõlmida. Varem salamisi hoitud ideid ja hautud plaane on nüüd aeg ellu viima hakata. Mõistuspäraselt tegutsedes võid panna aluse pikaajalisele ja tulutoovale äriprojektile.

 

Kalad

19. veebruar – 20. märts

Perioodi algul võivad meeleolu rikkuda tööasjadega seotud pinged ja muudatused. Mida päev edasi, seda kindlamalt end tunned. Kui su kõrval on õiged sõbrad ja mõttekaaslased, annab väga paljutki suunata just sel viisil, mis sulle sobib. Aruta oma plaane kaaslastega, nad võivad jagada suurepäraseid nõuandeid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles