Naine pihib: viis põhjust, miks ma ei taha enda pikaaegse elukaaslasega abielluda

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
marriage contract
marriage contract Foto: Ronalds Stikans/PantherMedia / Ronalds Stikans

Shannon Ullman on oma poiss-sõbraga koos olnud 13 aastat. Vastupidiselt paljudele naistele, ei unista ta valgest kleidist ja sõrmusest. Ja tal on selleks konkreetsed põhjused.

See ei lisa midagi uut meie ellu

Pärast 13 koosoldud aastat oleme üksteisele pühendunud niigi. Ma ei näe, mida abielu meie ellu kasulikku võiks lisada. See ei tee meie suhet purunemiskindlaks. See ei anna tulevikus lastele lihtsamat elu, kuna me ei plaani lapsi saada. See ei aita meid finantsiliselt, kuna käime mõlemad tööl ja jagame kulud võrdselt.

Pulm on raha ja aja raiskamine

Juriidiline abielu sõlmimine ei maksa palju, kuid pidu? Selle eelarve võib minna päris pööraseks. Lisaks ei aitaks kulusid katta kummagi vanemad. Jah, võime paluda neil aidata teha sööke, teha ise dekoratsioonid, kuid see on suur ajakulu. Ja kõige hullem kulu on ilmselt kihlasõrmus. Selle eest võiks panna juba mõne kodu sissemakse.

See koormaks meie lähedasi

Olete olnud kunagi pulmas, kus teil on oluline roll? See on väsitav ja aja- ning rahakulukas. Kui mõnele see meeldib, on hästi. Meie näeme seda lihtsalt lisakuluna kõigile. Mei sõbrad maksavad õppelaene ja ehitavad oma elu üles. Viimne asi, mida tahame, on neid koormata.

Tuleme mõlemad lahutatud peredest

Meie vanemate lahutused ei kaotnud meis usku armastusse. Kui midagi, siis nad õpetasid, mida suhtes mitte teha. See näitas, et abielu ei muuda suhet paremaks või õnnelikumaks.

Me ei hooli sotsiaalsetest normidest

Abielluda ainult seetõttu, et me peaksime seda tegema? Ei, aitäh. Meile ei loe, mida teised suhetes teevad. Proovin elada oma elu enda tõekspidamiste järgi. Ma ei abiellu, ükskõik, kui ebamugav või pettunud teised seetõttu on.

Allikas: HuffingtonPost

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles