Veider seaduspära: mida külmem väljas on, seda rohkem kipuvad inimesed petma

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Stefano Cavoretto/PantherMedia / Stefano Cavoretto

Väljas on langenud temperatuur tublilt miinustesse ning järgmisel nädalal on oodata tõeliselt krõbedat talveilma. Selleks puhuks on soovitav riietuda soojalt ja kihiliselt, teha kaminasse tuli ja... hoida oma partneril silma peal.

Afääridele pühendatud veebileht IllicitEncounters hoiatab, et mida külmem on väljas, seda suurema tõenäosusega hakkavad inimesed armukest otsima. Vähemalt sellist trendi on nad märganud enda portaali kasutajate hulgas.

Portaali esindaja Christian Grant selgitab, et iga kord, kui õues temperatuur langeb, registreerub nende saidile rekordiliselt palju uusi kasutajaid. Miks see nii on? «Üheks faktoriks on kindlasti tõsiasi, et inimesed töötavad külma ilmaga rohkem kodust,» ütleb Grant. «Koduses keskkonnas on kindlam, et sa ei jää saidile registreerudes bossile või kolleegidele vahele.»

Üks lehekülje kasutajatest, 42-aastane Jennifer, räägib oma kogemusest: «Pärast seda, kui ma pidin veetma paar päeva külma ilma tõttu kodus ja vaatama, kuidas mu abikaasa vahib hommikust õhtuni telekast sporti, tundus kohtinguportaali konto tegemine ainult loogiline.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles