109-aastase naise pika eluea saladus: meestest tuleb eemale hoida! (3)

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Jessie Gallan oli 109-aastane naine, kes oli ühtlasi Šotimaa vanim elanik. Kui talt päriti, mis on tema pika eluea saladuse, selgus, et see on üllatavalt naljakas ja lihtne.

Curious Mind Magazine kirjutab, et kui sa tahad elada kaua ja jääda terveks, siis tasub süüa hommikuti putru, kuid kõige olulisem on Jessie sõnul vältida mehi. «Neist on lihtsalt rohkem jama kui nad kasu toovad,» selgitas Gallan.

109-aastane naine oli terve oma elu iseseisev ning töötas kõvasti juba teismeeast saadik. Ta lahkus kodust, kui oli vaevalt 13-aastane ning õppis ise toime tulema. Ta töötas terve elu ning ei abiellunud kunagi.

«Ma tegin pidevalt tööd ja ei võtnud peaaegu kunagi puhkust,» meenutas daam intervjuus 2015. aasta jaanuaris. Kahjuks lahkus eakas proua meie hulgast vaid mõned kuud pärast oma tarkuse maailmaga jagamist.

Kommentaarid (3)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles