Toidublogijad avavad Taskus pop-up kohviku

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Laupäeval, 21. mail avatakse Tartus Tasku keskuses üheks päevaks toidublogijate pop-up kohvik, mille raames astuvad oma köökidest ja blogidest välja tuntumad Tartu ja Lõuna-Eesti blogijad, kes pakuvad päeva jooksul erinevaid hõrgutisi.

MTÜ Maitseklubi eestvedamisel toimub teine üritus pop-up kohvikute sarjast «Blogist välja». Tallinnas äärmiselt menukaks osutunud üritus jõuab seekord Tartusse, kus ühtekokku on väljas üheksa Lõuna-Eestis tegutsevat aktiivset toidublogijat. 

Maitseklubi juhi Aivar Hansoni sõnul seisneb ürituse idee toiduajakirjanduse propageerimisel, seda eelkõige toidublogide läbi. «Eesti turu väiksuse tõttu on meil väga vähe kvaliteetset toiduajakirjandust,» tõdes Hanson. «Seda tühimikku aitavad aga täita toidublogijad, keda leiab erinevatest Eesti piirkondadest rohkelt,» lisas Hanson.
 
«Erinevalt ajakirjanikest on blogijad inimeste jaoks enamasti tundmatud,» ütles Aivar Hanson. «Kohviku raames ongi võimalik nendega näost näkku kohtuda – näha, kes tegelikult on need inimesed, kes teistega oma toidulauda nii retseptides kui piltides jagavad,» sõnas Maitseklubi juht.

«Lisaks avaneb külastajatel võimalus ise otsustada, kas piltidelt tuntud hõrgutised ka päriselt sama hästi maitsevad kui välja näevad,» lisas Hanson.
 
Kohvik avatakse Tasku 1. korruse aatriumis laupäeval kell 12 ning see jääb avatuks kuni kaupa jätkub. Samaaegselt kohviku toimimisega näidatakse ka videofilme blogijate toiduvalmistamisest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles