Naine visati menstruatsioonikrampide pärast lennukist välja

Agaate Antson
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuvatõmmis Facebookist/ @ Josh Moran

Naine visati Emirates Airlinesi lennukilt enne õhkutõusu välja, kuna ta kurtis menstruatsioonivalu üle.

24-aastane Beth Evans ütles lennukis enne Birminghamist algavat lendu oma poiss-sõbrale Joshuale, et tal on menstruatsioonivalud. Seda kuulis pealt aga lennusaatja, kes koos ülejäänud meeskonnaga otsustas, et Evans ei tohiks nendega lennata, vahendas news.com.au.

Lennusaatja käskis seega paaril lahkuda, mistõttu läksid nende 450 eurot maksnud lennupiletid raisku. Paari sõnul oli tegemist eravestlusega, mis ei oleks pidanud lennumeeskonna kõrvu jõudmagi.

Evans oli lennukisse istudes Joshuale öelnud, et tal on kõhuvalu, mis on kümnepalliskaalal ühepallise tugevusega ning ei kurtnud hetkekski eelseisva seitsmetunnise lennu üle.

Kuid kuna lennukis ei olnud arsti, otsustas Emiratesi lennumeeskond, et paar ei tohiks lennata ja peaks igaks juhuks lennukist väljuma.

Tulivihane paar pidi maksma 280 eurot lisaks, et end teisele lennule registreerida.

Evansi poiss-sõbra arvates ei ole see normaalne, et kedagi menstruatsioonivalu pärast lennukist välja visatakse. «Beth nuttis ja ärritus, kui lennusaatja teda küsitlema hakkas,» kirjeldas Joshua ning lisas, et Bethil oli piinlik oma menstruatsioonivaludest rääkida, kui kõik lennukisolijad seda kuulsid.

Emiratesi lennumeeskond võttis ühendust lennufirma meditsiiniosakonnaga Ameerika Ühendriikides ning teatas siis, et Evans ei saa lennata.

Emirates Airlines aga toetab lennumeeskonna käitumisviisi igati. Lennufirma esindaja sõnul olevat reisija lennusaatjale teada andnud, et tal on valus ja ta ei tunne end hästi.

«Piloot otsustas, et Evans ei peaks lendama, selleks et ta saaks arstiabi,» sõnas Emiratesi esindaja ning lisas, et nad ei oleks soovinud Evansit ohtu panna, juhul kui tema tervislik seisund oleks lennu ajal halvenenud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles