29-aastane süütu naine ootab last: mind on suudeldud ja ma ei taha seda enam kogeda (2)

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Panther Media/Scanpix

Kanadas elab usklikus peres üles kasvanud Lauren, kes ootab beebit olenemata sellest, et ei ole kunagi mehega seksinud. Juunis sündiva lapse kasvatab ta üksi üles ja ei kavatsegi kunagi oma elu mehega jagada.

Noor naine ütles väljaandele Vice, et otsustas doonorsperma abil rasedaks jääda ja suhet ei taha. Kuigi teda on suudeldud, oli see tema meelest imelik ning ta ei soovi seda tunnet enam kunagi kogeda. «Ma sündisin hüpopituitarismiga, mis tähendab, et mul on ajuripatsi alatalitlus,» sõnas ta. «Mu ajuripats ei saada keha teistesse näärmetesse - nagu adrenaliininäärmetesse või munasarjadesse - õigeid hormonaalseid signaale.»

Laurenil algas selle probleemi tõttu puberteet palju hiljem kui teistel ja seetõttu sattus ta eakaaslaste kiusamise ohvriks. «Mind noriti selle pärast, et mul ei kasvanud rindu ja et mul olid suured esihambad. Lapsed norivad kõiki, kes on teistest erinevad. Kiusamise pärast on mul siiamaani sotsiaalne ärevus. Elu hakkas paranema alles siis, kui hakkasin teiste moodi välja nägema,» tunnistas ta.

Lauren on proovinud kohtingutel käia, aga see ei meeldinud talle. Vahel ta küll mõtleb, mis tunne oleks seksida, kuid on otsustanud endale kindlaks jääda ja igaveseks süütuks jääda. Seni on ka tema kogemused tutvumisportaalidega jätnud halva mulje, sest mehed on saatnud talle rõvedaid sõnumeid, mis ajavad südame pahaks.

Kõige raskemaks katsumuseks oma elus peab ta siiski rasedaks jäämist. «Alguses ütles mu endokrinoloog, et seda ei juhtu mitte kunagi, sest mul on vaja munarakudoonoreid ja kunstlikule viljastamisele kulub tuhandeid dollareid. Tundsin, et kõik on läbi,» meenutas ta. Siiski suunas arst Laureni heasse kliinikusse, kus ta aasta hiljem rasedaks jäi.

Kuigi Lauren on pärit usklikust perest, ei ole tema sõnul otsus süütuna laps saada kuidagi usuga seotud. «See ei ole sugugi religioosne otsus, hoopis vastupidi,» kinnitas ta. «Kui keegi ütleb, et ma ei saa seda teha, siis teen seda ikkagi!»

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles