Erakordne üllatus: naine jäi pille võttes rasedaks ja sünnitas kolmikud (1)

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nicola lastega. Süles on Joshua James, Mila Rose ja Oliver George.
Nicola lastega. Süles on Joshua James, Mila Rose ja Oliver George. Foto: /Caters News Agency/Scanpix

30-aastane Briti naine Nicola Stead on väga haruldane näide sellest, et kui lapsed tahavad tulla, tulevad nad kõigist takistustest hoolimata.

Nicola Stead oli rasestumisvastaseid tablette võtnud juba üle kümne aasta. Möödunud aasta juunis sai ta aga aru, et midagi on korrast ära, sest hommikune iiveldus läks nii raskeks, et ei lasknud enam rahus olla.

Kahtlustades, et iiveldus võib olla tingitud rasedusest, tegi Nicole igaks juhuks koduse rasedustesti, mis osutuski positiivseks, edastab Caters News.

Esimene ultraheliuuring kolmikutest.
Esimene ultraheliuuring kolmikutest. Foto: /Caters News Agency

Planeerimata rasedus küll jahmatas Nicole’i ja tema 29-aastast elukaaslast Chrisi, kuid miski ei valmistanud neid ette viis nädalat hiljem saabunud šokiks, kui arsti juures selgus, et tulemas on kolm last.

«Ma ei uskunud eluski, et päriselt rase olen, sest mul oli süda nii kohutavalt paha, kõht ja pea muudkui valutasid,» ütles noor ema. «Minu suguvõsas mitmikuid ei ole ja kuigi ma alguses kartsin, et ei ole selleks piisavalt tugev, siis suutsin neid siiski kanda 33 nädalat ja neli päeva.»

Foto: /Caters News Agency

27. detsembril 2017. aasta lõpus nägid ilmavalgust Joshua James, Oliver George ja Mila Rose, kes kõik kaalusid üle 1800 grammi. Kolmikud ei ole identsed, igaüks on oma nägu.

Nicola ja Chris poegadega.
Nicola ja Chris poegadega. Foto: /Caters News Agency

Tänaseks on lapsed juba üle kuu aja kodus olnud ja pere harjub uue elurütmiga. «Nüüd kui nad on siin, ei kujuta ma oma elu ilma nendeta ettegi. See oli kindlasti kõige parem üllatus, mis me oleme kunagi saanud.»

Oliver George, Mila Rose ja Joshua James.
Oliver George, Mila Rose ja Joshua James. Foto: /Caters News Agency

Tagantjärele meenutab Nicole, et pille võttes jäi tal vahele ainult kaks päeva, sest tal oli plaanis lasta omale spiraal panna. «Ma kujutasin millegipärast alati ette, et mul on raske rasedaks jääda, seetõttu oli rasedusest teada saamine väga šokeeriv,» tunnistas ta. «Lapsed on kolmest munarakust, mis tähendab, et keegi neist ei ole identne. 20. rasedusnädalal saime teada, et tulemas on kaks poissi ja üks tüdruk. See tegi meid väga õnnelikuks.»

Joshua James, Mila Rose ja Oliver George.
Joshua James, Mila Rose ja Oliver George. Foto: /Caters News Agency

Kolme beebi eest hoolitsemine on täiskohaga töö. Nädalas kulub perel umbes 150 mähet ja iga päev tuleb kolm masinatäit pesu pesta. Õnneks on lastel ühtlane unerütm ja neid saab samal ajal toita.

«Vahetasin kolmikute pärast oma väikese auto seitsmekohalise auto vastu välja ja ma ei tee muud kui vahetan mähkmeid, toidan lapsi või pesen pesu,» sõnas väsinud noor ema. «Meie elud on dramaatiliselt muutunud, aga me ei vahetaks seda millegi vastu välja.»

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles