10 põhjust, miks sa ei tohiks kunagi ise kutti taga ajada

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: StockSnap / CC0 Licence

Vahel võib väikene kassi-hiire mäng kasuks tulla, aga vahel tasub võtta end kokku ja tõele otsa vaadata.

Astrofame toob välja põhjused, miks ei tohiks ise kutti taga ajada.

  1. See on halb su enesehinnangule. Kui sa ajad taga kedagi, kes sind ei märka, võid sa hakata tundma, et sa pole piisav ja see on hoop su enesehinnangule.
  2. See on kurnav. Kõik see tekstimine, sotsiaalmeedias jälitamine... See on väsitavam kui arvad!
  3. Ole realistlik. Kui sa pead tema kättesaamiseks vaeva nägema, siis tuleb tõele otsa vaadata: sa lihtsalt ei meeldi talle eriti.
  4. See ei töötaks kunagi. Isegi, kui sa ta lõpuks kätte saad, on ebatõenäoline, et ta on selline mees, kes sulle pühenduks.
  5. Ta pole ilmselgelt seda väärt. Kas sa tõesti tahad olla kellegagi, kes mängib sinuga mänge ning sunnib end taga ajama?
  6. Sa tõmbad ise ligi südamevalu. Mida rohkem sa tema tagaajamisele pühendud, seda rohkem sa lood õhulosse ja tekitad endas tema vastu tundeid – mis tähendab, et kui sulle lõpuks ära öeldakse, on see seda valusam.
  7. Sa jääd millestki palju paremast ilma. Samal ajal, kui sa kulutad aega kellelegi, kes ilmselgelt pole sulle mõeldud, jätad sa end ilma teistest toredatest deidivõimalustest.
  8. Sa kaotad iseenda. Kui sa mõtled kellelegi 24/7, siis unustad sa peagi iseend.
  9. Elus on muudki peale deitimise! Lisaks sellele, et sa kaotad iseenda, unustad sa nii ka oma pere, sõbrad ja töö. Astu samm tagasi ja pane perspektiiv paika!
  10. See võib mõjutada su tulevasi suhteid. On risk, et sa hakkadki arvama – iga suhe, millesse sa satud, peab tähendama, et ajad kedagi taga. Tegelikult aga põhineb eluterve suhe vastastikusel armastusel ja austusel.
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles