Kolm levinud seksiprobleemi, mis rikuvad su suhet

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: StockSnap / CC0 Licence

Valentinipäeva valguses on õige hetk visata pilk peale oma suhte hetkeolukorrale.

Kuidas seda teha? Võrdluseks võib võtta uuringu, mille avaldas hiljuti kohtinguportaal eHarmony. Nad küsitlesid rohkem kui 2300 inimest, kes olid kas abielus või pikaajalistes suhetes.

Selgus, et 64 protsenti vastanutest on oma suhetes «väga õnnelikud», kuid sellest hoolimata oli piisavalt asju, mis neid häirib. Vaid 50 protsenti vastanutest olid rahul oma seksieluga.

Mis siis inimesi enim häirib? Kõige rohkem toodi välja tööstressi (34 protsenti meestest, 36 protsenti naistest), aga ka rahamuresid (25 protsenti meestest, 29 protsenti naistest).

Voodiprobleemid aga põhjustasid enim muret – 28 protsenti maastest ja 38 protsenti naistest kurtsid, et keegi on suhtes seksiks «liiga väsinud». 21 protsenti mehi ja 35 protsenti naisi olid mures madala sugukire üle, igava seksiga olid jännis 13 protsenti meestest ja 16 protsenti naistest.

Kui ka sinu suhtes on samu probleeme, siis tasub pöörduda õnnelike paaride poole, kes kinnitasid, et avatud kommunikatsioon on nende õnne alus. Ning usu seda või mitte, just millenniumilapsed on parimad suhtlejad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles