Kuus väärtuslikku Kate Middletoni laste kasvatamise põhimõtet

Hanna Kangro
, Sõbranna.ee reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kate Middleton on vaatamata oma kuninglikule elule moodne ema, kellelt tasub nii mõndagi õppida.

  1. Ära unusta lähedust. Iga laps vajab aeg-ajalt kallistust või lohutust ning seda teab ka Kate Middleton, kirjutab Pure Wow. Füüsiline lähedus tekitab lapses turvatunde.
  2. Kaitse oma laste privaatsust. Kuigi kuningakoja lapsed peavad olema ka avalikkuse ees, siis kaitseb Kate oma võsukesi fotograafide ja kurjade pilkude eest nagu emalõvi.
  3. Pildista lapsi oma loomulikus ja õnnelikus elemendis. Kõige siiramad ja toredamad pildid tulevad mitte poseeritult, vaid loomulikus ja mängulises olekus.
  4. Lastest tuleb ka puhata. Kate ja William käivad aeg-ajalt ka kohtingutel, et veeta kahekesi kvaliteetaega. Laste kasvatamine võib olla raske ning seega on igasugune privaataeg suhte ja pereelu seisukohalt väga oluline.
  5. Hobid ja lapsed. Kate võtab alati lapsed näiteks suusareisile kaasa, et ka lapsi hobide harrastamisel kaasata.
  6. Ära karda olla vahel range. See, et tegu on kuninglikust soost järeltulijatega, ei tähenda, et neid ei või keelitada ega korrale kutsuda. Aeg-ajalt on ka lastel vaja distsipliini.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles